VIDEO Ianis Hagi i-a vrăjit din nou pe scoțieni. Românul a dat o nouă pasă decisivă în ultimul meci al anului

Radu Bordei 31.12.2020, 01:00
VIDEO Ianis Hagi i-a vrăjit din nou pe scoțieni. Românul a dat o nouă pasă decisivă în ultimul meci al anului

Ianis Hagi i-a vrăjit iar pe scoțieni și a încheiat perfect 2020. În ultimele meciuri românul a fost în formă maximă și a contribuit decisiv la succesele echipei sale.

Românul tocmai ce fusese desemnat în echipa etapei, când a lovit din nou. Pasa lui decisivă a dus la deschiderea scorului în partida cu St. Mirren. Rangers s-a impus cu 2 la 0 și rămâne lider neînvins în Scoția

Ianis i-a vrăjit iar pe scoțieni și fanii l-au lăudat la final

„Ianis, te iubesc” și „Ești un viitor Balon de Aur” au fost câteva din aprecierile suporterilor. Aceștia au remarcat că în ultimele partide Ianis a fost cel mai bun jucător al lui Rangers. Hagi are două goluri și două pase decisive în 4 partide.

„Cu el în echipă lucrurile sunt mai simple pentu Rangers” a remarcat și presa scoțiană. Ziariștii britanici au remarcat că Ianis nu doar a pasat decisiv, dar a și recuperat mingea. Mijlocașul a muncit mult și, într-un moment când gazdele se apărau bine, pasa lui a deblocat jocul.

Hagi l-a găsit pe Roofe cu o pasă în adâncime și atacantul n-a ratat. Din acel moment victoria celor de la Rangers n-a mai fost pusă în discuție.

Gerrard recunoaște contribuția lui Ianis

Meciul cu St.Mirren nu a fost așa de ușor cum poate se așteptau unii fani ai formației din Glasgow. Steven Gerrard a recunoscut după meci că doar calitatea individuală a jucătorilor a salvat liderul.

„Nu am avut stilul nostru obișnuit, dar avem jucători în formă mare. Ianis iar ne-a salvat cu o pasă decisivă.” a punctat tehnicianul englez.

Ianis nu a mai reușit să marcheze, deși a avut și o ocazie de gol importantă. Oricum a fost unul din remarcații partidei, până la schimbarea din minutul 80. Mijlocașul a fost înlocuit cu Bongani Zungu.

Final de an de vis pentru Ianis

Dacă prima parte a sezonului a fost una de uitat pentru Ianis, românul a explodat pe final de an. Evoluțiile lui l-au readus în grațiile lui Steven Gerrard, care l-a lăudat mult. Și fanii par să se fi reîndrăgostit de fotbalistul român.

Ianis are o șansăă importantă să devină campion în Scoția. Glasgow Rangers este lider detașat în Scoția și nu a pierdut niciun meci până acum. Este adevărat că avantajul de 16 puncte față de rivala Celtic poate să se micșoreze. Rivala are 3 meciuri mai puțin disputate.

Totuși forma lui Rangers și faptul că Ianis i-a vrăjit pe scoțieni au transformat Rangers în mare favorită.

Urmăriți Playsport.ro și pe