Ironii uluitoare la adresa lui Denis Alibec. Cornel Dinu l-a criticat pe atacantul celor de la CFR

Gabriel-Alexandru Ioniță / 21.09.2021, 14:02

Denis Alibec se află în centrul unor polemici în ultima perioadă. Totul a plecat de la o fotografie de la festivalul Untold pe care atacantul CFR-ului a postat-o pe o rețea de socializare.

Continuă criticile la adresa lui Denis Alibec după „episodul Untold”

Până aici nimic în neregulă. Doar că acest lucru s-a întâmplat în timp ce coechipierii săi pierdeau în deplasare cu FC Botoșani în etapa cu numărul 8 din Liga 1.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani este accidentat în acest moment. Și din acest motiv nu a fost inclus în lot. În urma acestui gest, Alibec a fost criticat de mai mulți oameni de fotbal din România.

Internaționalului român i s-a reproșat faptul că nu este interesat de ce se întâmplă la echipa cu care are contract. De asemenea, unii au interpretat acest eveniment ca pe o lipsă de respect la adresa colegilor lui. Dar și a antrenorilor și a conducătorilor clubului.

Ultimul care s-a înscris pe această listă a fost Cornel Dinu. Fostul mare fotbalist al lui Dinamo și al naționalei României a comentat în stilul caracteristic modul în care Denis Alibec era îmbrăcat la acel eveniment.

Cred că mai mult a stat în ultimii ani de zile decât a jucat. L-am şi văzut într-un anumit moment, acum zece zile, la televizor. Nu ştiu unde era, dar era îmbrăcat aşa într-un fel de camuflaj. Stai mă, cu frunze pe ei…Aşa am văzut că se poartă mai nou. Ce sunt astea? Cred că Alibec a ales stilul acela de îmbrăcăminte că să nu îl vadă Dan Petrescu”, a spus Cornel Dinu potrivit Telekom Sport.

Cristi Balaj a sărit în apărarea atacantului CFR-ului

Noul președinte al clubului din Gruia și-a intrat rapid în rol și i-a luat apărarea lui Denis Alibec. Cristi Balaj a spus că într-adevăr este nepotrivit ca un fotbalist profesionist să se afle într-un astfel de loc. Și mai ales în timp ce echipa sa are meci.

Doar că fostul arbitru FIFA a spus că există posibilitatea ca Alibec să fi făcut poza respectivă înaintea începerii meciului CFR-ului de la Botoșani. Și doar să o fi postat în acel moment. Situația în care fotbalistul ar scăpa de orice învinuire.

El a slăbit în ultima vreme. Nu văd nimic greşit să postezi în timpul meciului, însă mi se pare total nepotrivit să fii acolo. Dacă era înainte şi a postat după, atunci da. Dar să fi prezent acolo este nepotrivit”, a declarat Cristi Balaj conform sursei citate.