”Își bat joc de viața lui”. Dragomir spune ce clauză ”extraterestră” merita Șumudică la FCU Craiova

Ioan Valentin Oprea 30.08.2023, 20:50
”Își bat joc de viața lui”. Dragomir spune ce clauză ”extraterestră” merita Șumudică la FCU Craiova

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte de la LPF, dă vină pe Adrian Mititelu pentur eşuarea negocierilor cu Marius Şumudică.

„Şumi” şi Mititelu au fost la un ps să bată palma, dar totul a căzut în ultima clipă. Chiar dacă a fost mulţumit de salariul care i-a fost pus în faţă de olteni, tehnicianul în vârstă de 52 de ani a avut o solicitare care nu a fost deloc pe placul lui Mititelu.

Clauza care l-a scos din sărite pe Mititelu

Şumudică a cerut ca, în contract, să fie trecută o clauză de reziliere, conform căreia Craiova ar fi fost obligată să-i plătească suma de 300.000 de euro în cazul în care ar fi renunţat la serviciile sale. Mititelu a refuzat ferm o astfel de clauză, iar negocierile dintre cele două părţi s-au încheiat abrupt.

Chestionat pe marginea acestui subiect, Mitică Dragomir a transmis că Şumudică a avut dreptate atunci când a insistat ca o astfel de clauză să apară în acord. Mititelu este recunoscut pentru rapiditatea cu care demite antrenori, iar cel poreclit „Corleone” crede că „Şumi” ar fi riscat să aibă aceeaşi soartă pe care a avut-o şi ultimul antrenor principal al „juveţilor”, Nicolae Dică, destituit după numai cinci etape.

Cum să declari că nu pui în contract 300.000 de euro dacă îi dai afară? Păi ei vor să îi dea afară și după două săptămâni. Își bat joc de viața și de cariera lui”, a declarat Dragomir, la Fanatik.

Dragomir voia o clauză şi mai mare

Mai mult decât atât, „Oracolul din Bălceşti” afirmă că suma pe care ar fi trebuit să o ceară Şumudică era nevoie să conţină şi mai multe zerouri. Dragomir îl felicită pe „Şumi” că nu a parafat înţelegerea cu FCU Craiova şi subliniază că o colaborare cu Mititelu era greu să aibă success în condiţiile date.

Eu le ziceam să îmi dea garanție 10 milioane de euro! Garanția că nu își bate joc, să fiu sigur că nu mă dă afară. După un șpriț cu prietenii se lasă influențat și ar fi putut să îl dea afară. Păi și ce să facă după, că îi distrugea cariera, familia, tot. L-a distrus pe Dică”, a mai precizat Dragomir.

Duckadam crede că Şumudică şi-a închis toate uşile în România

Întrebat dacă Marius Şumudică mai are vreo şansă să devină antrenor la FCSB, expertul PlaySport, Helmut Duckdam, a evidenţiat că acesta nu va mai fi ofertat în viitorul apropiat de nicio formaţie din Superligă.

Fostul mare portar al Stelei Bucureşti crede că tehnicianul de 52 de ani a avut un contract decent la Craiova, iar modul în care s-a comportat acesta la negocieri va reprezenta un semnal de alarmă pentru orice altă echipă din ţară care îl va mai dori.

Urmăriți Playsport.ro și pe