Își mai iubește Adi Mutu soția? Dezvăluiri inedite: „Gata, am fost acolo”

Alex Cazacu 29.05.2023, 16:06

Adrian și Sandra sunt împreună de aproximativ 10 ani de zile. Actuala soție a antrenorului l-a făcut pe acesta tată pentru a patra oară, iar acum ei par să fie foarte fericiți împreună. Adi Mutu are doar vorbe de laudă la adresa partenerei sale de viață și nu ezită să îi arate că o iubește ori de câte ori are ocazia.

Adi Mutu își iubește foarte mult soția. Ce spune „briliantul” despre partenera lui de viață

Invitat la podcastul lui Mihai Bobonete, Adrian Mutu a vorbit despre familie, dar și despre relația cu actuala lui soacră. Antrenorul Rapidului și Sandra sunt împreună de 10 ani, însă au ajuns în fața altarului în urmă cu 8 ani.

Fostul fotbalist își iubește foarte mult soția și are doar cuvinte frumoase la adresa acesteia. Mutu mărturisește că iubirea lor este foarte profundă. Chiar și cu mama Sandrei se înțelege bine. Soacra „briliantului” îl răsfață pe acesta cu fel și fel de preparate delicioase, iar asta o spune chiar el.

„Am o relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8. Dragostea adevărată e eternă, două persoane, atunci când se iubesc cu adevărat, nu poți să și urăști. Dragostea aia cu foc, când pe oriunde o prinzi, o rupi? Nu știu cât durează, nu am stat să mă gândesc.

Din punctul ăsta de vedere, eu cred că sunt ok și în momentul de față. Normal că intervine obișnuința. Bine, nici nu aș vrea să trăiesc tot timpul butterfly-ul ăla. Toți, cu cât înaintăm în vârstă, ar trebui să ne gândim la tot ce am simțit noi când eram mici, toate astea, gata, am fost acolo. Dragostea dintre mine și soția mea e mult mai profundă, și la nivel mental”, i-a mărturisit Adi Mutu lui Bobonete.

Cum și-a cunoscut Adi Mutu actuala soție

Într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță, Adrian Mutu a vorbit despre cum a cunoscut-o pe Sandra. Potrivit spuselor sale, fostul fotbalist și-a remarcat soția chiar înainte de a o cunoaște personal. Se pare că fostul fotbalist a văzut-o pentru prima oară pe Sandra la o prezentare de modă televizată.

„Pe Sandra o văzusem încă de când era mai micuță, la 15-16 ani, la Miss România, la TV. Îmi plăcea cum arăta. Aveam 30 de ani pe atunci și eram și însurat. Când m-am mutat înapoi în România am avut ocazia să o întâlnesc. Faptul că avem multe lucruri în comun, ne ajută. Râdem mult, avem un simț al umorului pe care doar noi îl înțelegem”, spunea, în 2021, Adrian Mutu.

Urmăriți Playsport.ro și pe