Își pierde Dinamo cel mai valoros produs al momentului? O rivală din Liga 1 a pregătit banii!

Marian Cărăvan 14.01.2021, 09:34
Își pierde Dinamo cel mai valoros produs al momentului? O rivală din Liga 1 a pregătit banii!

Măcinată de probleme financiare, Dinamo își poate pierde rând pe rând jucătorii. Neplătiți de câteva luni, aceștia ar putea migra către alte echipe. Deja formațiile din Liga 1 sunt cu ochii pe jucătorii lui Dinamo. Își pierde Dinamo cel mai valoros produs al momentului?

Îl pierde Dinamo pe Ricardo Grigore?

După Diego Fabbrini, un alt fotbalist de la Dinamo ar putea ajunge în Gruia. Campioana CFR Cluj demarează negocierile pentru transferul lui Ricardo Grigore, internaționalul de tineret al celor de la Dinamo. Conform GSP, acesta ar putea ajunge la echipa antrenată de Edi Iordănescu, unde s-ar reîntâlni cu fostul său coleg de la Dinamo, Denis Ciobotariu. Acesta a fost cumpărat în urmă cu un an de CFR Cluj de la gruparea din Ștefan cel Mare, pentru numai 150.000 de euro. Măcinată de probleme financiare, cu investitori care fac doar promisiuni, Dinamo ar putea renunța acum la Ricardo Grigore. Își pierde Dinamo cel mai valoros produs al momentului?

Tânărul fotbalist cu 12 prezențe în tricoul lui Dinamo în acest sezon ar putea pleca de la „câini”. Ricardo Grigore a mai fost pe punctul de a o părăsi pe Dinamo în primăvara anului trecut. Atunci, fanii din programul DDB au reușit in extremis să blocheze un eventual transfer al jucătorului în Anglia, deși Ionuț Negoiță își dăduse acceptul ca el să plece pentru 200.000 de euro. Fanii au amenințat atunci cu proteste, nemulțumiți de suma mică pentru care era cedat jucătorul.

Ricardo Grigore nu a jucat aseară în meciul contra celor de la Hermannstadt. Tânărul fotbalist al celor de la Dinamo a acuzat dureri la aductori. Dinamo s-a impus cu 2-0, în primul meci din 2021.

Născut la data de 7 aprilie 1999, Ricardo Grigore s-a format la juniorii lui Dinamo. De altfel, el a fost campion național la juniori cu Dinamo. Este cotat de transfermarkt.com la 450.000 de euro.

Își pierde Dinamo cel mai valoros produs al momentului?

Dinamo a invins-o pe Hermannstadt cu 2-0, in prima etapa a returului. Isi pierde Dinamo cel mai valoros produs al momentului?
Dinamo a invins-o pe Hermannstadt cu 2-0, in prima etapa a returului. Isi pierde Dinamo cel mai valoros produs al momentului? Sursa: Facebook FC Hermannstadt

Dinamo a început anul cu o victorie. Dar jucătorii sunt pe picior de plecare

Dinamo a învins-o miercuri seara pe Hermannstadt, cu 2-0, în deplasare, în prima etapă a returului Ligii 1. Cu toate acestea, „câinii” nu au deloc liniște. Problema de fond rămâne. Situația financiară dezastruoasă, promisiunile neonorate ale investorilor spanioli, incertitudinea de zi cu zi, îi fac pe fotbaliști să se gândească tot mai mult la plecarea din Ștefan cel Mare.

Nu știu dacă să zâmbesc sau să plâng. Dăm dovada ca suntem o echipă, un grup puternic, dar nu știu cat vom mai rezista. Avem foarte multe probleme, văd că apar pe zi ce trece, apar datorii tot mai mari. Sunt probleme care ne apasă, dar nouă nu ne rămâne decât să jucăm fotbal. Cât vom mai fi aici. Cine știe?”, a declarat căpitanul Deian Sorescu, după meciul cu Hermannstadt.

Cele trei puncte obţinute la Sibiu o ajută pe Dinamo să urce până pe locul 8 în Liga 1. La doar două puncte în spatele celor de la Chindia, formaţie aflată pe 6, ultima poziţie care duce în play-off. Dar pe plan financiar lucrurile sunt departe de a se rezolva. Jucătorii spanioli au părăsit deja echipa, iar despărţirile ar putea continua în următoarele zile. Unul dintre ei poate fi Ricardo Grigore.

Își pierde Dinamo cel mai valoros produs al momentului?

Urmăriți Playsport.ro și pe