Istvan Kovacs, trimis la Comisii după acuzațiile lui Becali că e prieten cu CFR! Anunțul făcut de Burleanu

George Drafta 23.09.2023, 23:59
Istvan Kovacs, trimis la Comisii după acuzațiile lui Becali că e prieten cu CFR! Anunțul făcut de Burleanu

După ce a fost bombardat din toate părţile fiind acuzat că a influenţat rezultatul partidei dintre CFR Cluj – Petrolul, disputată luni seară, Istvan Kovacs primeşte susţinere din partea şefului FRF, Răzvan Burleanu.

Acesta este convins că după judecata de la comisii totul se va clarifica. Şi suspiciunile vor fi înlăturate.

„Am văzut chiar în aceste zile că cineva a citit de pe buzele lui Istvan Kovacs ce i-ar fi transmis unui alt arbitru. Imediat a apărut apoi înregistrarea, ceea ce este un element de apreciere, de transparență și cu siguranță Comisia de Arbitri o va face și în viitor, când vor exista astfel de cazuri sensibile.

Despre subiectul cu Istvan Kovacs și relațiile de la Cluj pot să vă spun că este un proces la Comisia de Disciplină. Mai este doar o chestiune de timp până când părțile vor fi invitate pentru a proba acuzațiile. Sunt sigur că se vor regla și aceste lucruri la nivelul comisiilor juridice”, a fost opinia preşedintelui FRF.

Undă verde pentru Kovacs

Audierile în acest caz nu ar trebui să blocheze procesul delegărilor în Superligă,  consideră omul cu cea mai înaltă funcţie din fotbalul nostru. Astfel încât Kyros Vassaras are ultimul cuvânt în privinţa arbitrului numărul 1 al României. Care a împlinit 39 de ani în urmă cu o săptămână.

„Din 2014 până în prezent, ca președinte al FRF n-am făcut nicio delegare a niciunui arbitru de fotbal! N-am făcut nicio promovare! Nu m-am implicat la convocările echipei naționale. Dacă va fi să existe delegare la vreun anumit meci, e o întrebare la care președintele Comisiei de Arbitri trebuie să răspundă.

Din punctul meu de vedere, nu există nicio problemă ca Istvan Kovacs, care este arbitrul numărul unu în România, să poată fi delegat la orice meci din România!”, a fost concluzia şefului forului de la Casa Fotbalului.

Urmăriți Playsport.ro și pe