Istvan nu vede nimic, VAR-ul e degeaba: Petrolul a cerut două penalty-uri cu CFR, Kovacs n-a dat nimic. „A bătut FCSB ieri, trebuia să bată și CFR-ul azi”

Alex Matei 18.09.2023, 23:41

Scandal la Cluj după CFR – Petrolul 1-0.

Istvan Kovacs e acuzat de ploieșteni că le-a refuzat două lovituri de la 11 metri. Reluările pun serios sub semnul întrebării deciziile luate de cel mai bine cotat arbitru român al momentului.

Mai întâi, în minutul 32, Sava l-a oprit în careu pe Musi. Kovacs n-a dat nimic, deși fotbalistul împrumutat de FCSB la Petrolul a fost lovit cu piciorul de goalkeeperul ceferist. Horia Mladinovici, aflat în camera VAR, n-a reacționat nici el.

În repriza a doua, imediat după reluare (’48), Ajeti l-a luat tare în careu pe Pedro Justiniano, tot fără urmări în logica lui Kovacs. Nici VAR-ul nu a reacționat în vreun fel, deși reluările arată cât se poate de clar contactul dintre Ajeti și Pedro Justiniano, fotbalistul Petrolului.

Țicu: „Am avut penalty clar, trebuia să bată și CFR, după ce ieri a câștigat FCSB”

Căpitanul Petrolului, Țicu, l-a taxat dur pe Kovas în special pentru decizia luată în minutul 48:

„Noi n-avem VAR, avem niște reluări. Dacă aveam reluări, era penalty. Asta e diferența dintre o echipă mare și una mai mică. A câștigat ieri FCSB și cred că trebuia să bată și CFR astăzi. Nu-mi place să vorbesc de arbitraj, dar n-ai cum să nu dai un asemenea penalty”.

„Nu vreau să intru în amănunte, sunt probleme cu două penalty-uri. Sper să se verifice. Nu vreau să comentez prea mult. Am arătat ca o echipă puternică, jocul a fost solid și îmi dă încredere”, a comentat și antrenorul Petrolului, Florin Pîrvu.

Urmăriți Playsport.ro și pe