Italienii sunt vrăjiți de Dennis Man după un nou gol marcat de român pentru Parma. Ce au scris despre români

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.09.2021, 17:26
Italienii sunt vrăjiți de Dennis Man după un nou gol marcat de român pentru Parma. Ce au scris despre români

Dennis Man a reușit din nou să înscrie pentru Parma în Serie B. Echipa antrenată de Enzo Maresca s-a impus cu scorul de 4-0 în deplasarea de la Pordenone în etapa a treia a ligii secunde italiene.

Fostul fotbalist de la FCSB a început meciul pe banca de rezerve. El a fost introdus de Maresca la pauză în locul portughezului Felix Correia. Și antrenorul Parmei a fost extrem de inspirat cu această modificare.

Dennis Man a marcat al doilea gol din acest sezon de Serie B

Dennis Man a închis tabela în minutul 80 după o pasă a lui Juan Brunetta și a stabilit astfel cea mai clară victorie a echipei gialloblu din acest început de sezon. Grație acestui rezultat, Parma a urcat pe locul 4 în Serie B

„Cruciații” au acumulat 7 puncte în primele 3 etape, două mai puțin decât Brescia, Pisa și Ascoli, care se află pe primele trei poziții în campionat.

După meci, presa italiană a analizat prestația fotbaliștilor lui Maresca. În mod evident, Dennis Man a fost unul dintre apreciații jurnaliștilor. El a primit nota 6.5 din partea celor de la Parma Live și a celor de la Parma Today. Cei din urmă au subliniat că fotbalistul român și-a surclasat adversarii la capitolul viteză.

Cei de la TuttoMercatoWeb au fost chiar și mai „darnici” cu Man. Ei i-au acordat nota 7 pentru repriza secundă făcută la Pordenone și au apreciat că românul a fost „pur și simplu devastator pe contraatac”.

Valentin Mihăilă a fost titularizat de Maresca la Pordenone

Valentin Mihăilă a fost titular după golul marcat etapa trecută contra lui Benevento. Fostul fotbalist al Universității Craiova nu a mai reușit de această dată să își treacă numele pe lista marcatorilor. El a fost schimbat de Maresca în ominutul 58 cu Roberto Inglese, care a revenit astfel după o accidentare.

Cu toate că nu a marcat, evoluția lui Mihăilă a fost apreciată de jurnaliștii italieni. Ei au scos în evidență capacitatea sa de a dezechilibra apărările adverse. Asta deși nu se află chiar în cea mai bună formă din punct de vedere fizic, el revenind recent după o accidentare ce l-a ținut departe de teren timp de aproape 4 luni.

Deși nu este încă fizic la cel mai înalt nivel, se află într-o formă excelentă și este de neoprit, creând multe pericole în apărarea rivalilor și reușind o cursă excelentă”, au notat cei de la Parma Live, care i-au acordat lui Mihăilă nota 6.5 pentru prestația din meciul cu Pordenone.

De asemenea, și TuttoMercatoWeb i-a acordat aceeași notă, în timp de Parma Today a apreciat că evoluția lui Mihăilă din această partidă a meritat nota 6.