It’s Ianis Hagi, baby! Românul lui Rangers a făcut spectacol la revenirea în tricoul campioanei Scoției

Ștefănescu Dragoș / 18.10.2021, 11:15
It’s Ianis Hagi, baby!  Românul lui Rangers a făcut spectacol la revenirea în tricoul campioanei Scoției

După prestațiile excelente de la echipa națională a României, Ianis Hagi a făcut spectacol la revenirea în tircoul lui Rangers.

Ianis Hagi a făcut spectacol la revenirea în tricoul lui  Rangers

În meciurile echipei naționale a României, cu Germania și Armenia, Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni ”tricolori”. La revenirea în tricoul celor de la Rangers, românul a impresionat din nou. Campioana Scoției a înfruntat pe teren propriu echipa Hearts. Partida s-a terminat la egalitate, cu scorul de 1-1. Oaspeții au reușit să egaleze în minutul 90 prin golul lui Hackett. Ianis Hagi a jucat la Rangers timp de 75 de minute. Evoluția românului a fost una solidă și apreciată de jurnaliștii britanici. Cei de la The Scotsman i-au dat nota 8 și l-au considerat pe român ca fiind cel mai bun jucător al celor de la Rangers.

A fost cu siguranță cel mai bun jucător din atacul lui Rangers și poate cel mai bun de pe teren. A fost o amenințare constantă înainte de a fi schimbat, în minutul 75″, au notat cei de la The Scotsman.

Rangers este lider în campionatul Scoției, având 20 de puncte, cu unul mai mult decât Hearts, care ocupă a doua poziție a clasamentului. Pentru echipa lui Ianis Hagi urmează joi, de la ora 22:00, duelul cu Brondby, din a treia etapă a grupelor Europa League.

Ianis Hagi pe lista celor de la Newcastle United

Evoluțiile constante bune de la Rangers, dar și golul superb marcat pentru România în meciul cu Germania, l-au readus pe Ianis Hagi în atenția merilor cluburi. După ce AS Roma, Lazio și Sevilla și-au arătat deja interesul pentru fotbalistul român, un alt club important este interesat de Ianis Hagi. Newcastle United a fost preluată de curând de Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită (PIF). Astfel ”coțofenele” au devenit peste noapte cel mai bogat club al lumii. Noii patroni ai echipei din nordul Angliei au pus deja ochii pe fotbalistul român pe care l-ar dori la echipă.

Dan Petrescu a comentat posibilul interes al lui Newcastle pentru Ianis Hagi. Antrenorul lui CFR Cluj nu a ezitat să declare că mutarea nu l-ar surprinde. Tehnicianul a fost unul dintre cei care au prevăzut succesul transferului lui Ianis în Scoția, pe când acesta juca la Genk.

Ar fi bine să fie adevărat. Rămâne de văzut dacă va face față, dar eu zic că da. Și în Scoția am zis că va face față. Am înțeles că Newcastle a fost cumpărată de un miliardar din Arabia Saudită, asta e foarte bine pentru el”, a declarat Dan Petrescu.