Iubita lui Cristiano Ronaldo, alături de Gerard Pique. Ar însemna trădarea supremă pentru portughez

Andrei Alexandra 25.01.2023, 15:45
Iubita lui Cristiano Ronaldo, alături de Gerard Pique. Ar însemna trădarea supremă pentru portughez

Gerard Pique nu este deloc afectat de scandalul în care este implica, cu fosta lui soție, celebra Shakira. După ce s-a retras din activitatea de fotbalist, Pique are mai mult timp de relaxare. Printre altele fostul fundaș se și pozează alături de femei frumoase. A făcut-o inclusiv cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo.

Poză „de milioane” pentru Gerard Pique. S-a fotografiat cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo

Înainte să fie cu Georgina, starul portughez a fost implicat într-o relație cu superba Irina Shayk. Cu toate acestea, lucrurile nu au funcționat și fiecare a mers pe drumul lui. Acum, modelul rus, în vârstă de 37 de ani, a găsit o metodă ideală să se „răzbune” pe fostul ei partener. Aceasta s-a pozat alături de unul din marii rivali ai lui Ronaldo. Ca fundaș și simbol al Barcelonei, Pique s-a luptat în multe rânduri cu atacantul portughez, în El Clasico. Acum acesta nu putea rata prilejul să se tragă în poză cu frumoasa Irina. Cei doi s-au întâlnit la un meci de NBA disputat la Paris.

Cum Pique nu mai este legat de fotbal, fostul fundaș are timp la dispoziție și a vrut să vadă la lucru starurile din baschetul american. Și cum Irina stătea aproape de el, cel care a divorțat de Shakira a plecat și cu o amintire frumoasă de la Paris.

Se pare că Pique o înșela pe Shakira de mai mult timp. Cum s-a dat de gol fostul fotbalist al Barcelonei

Cuplul a divorțat anul trecut, iar imediat s-a aflat că fostul fundaș al Barcelonei are o nouă iubită, pe Clara Chia Marti. Inițial s-a crezut că Pique de abia o cunoscuse pe tânără dar lucrurile par să fie mai complicate decât păreau la prima impresie. Fotbalistul ar fi fost deja implicat într-o legătură cu Clara deși mai era însurat cu cântăreața columbiană. Publicația Page Six are dovada că Pique o cunoștea pe blondă încă din 2021.

În timpul unui interviu acordat de fotbalist, în 2021, se observă cum Clara se plimbă pe fundal, într-o ținută lejeră. Pique era acasă în acel moment, în timp ce Shakira era plecată cu copii. Imaginile au ajuns și sub ochii artistei, care a rămas fără cuvinte. Starului pop nu i-a venit să creadă când a aflat că era înșelată de mai mult timp și că relația lui Pique cu o altă femeie nu a început după destrămarea căsniciei.

Shaqira și Pique au decis să se despartă în 2022, în iunie.

Urmăriți Playsport.ro și pe