Mama lui Gerard Pique, public enemy. Fostul căpitan al Barcelonei trebuie să ducă bătălia cu Shakira pe mai multe fronturi

Radu Bordei 19.01.2023, 15:42
Mama lui Gerard Pique, public enemy. Fostul căpitan al Barcelonei trebuie să ducă bătălia cu Shakira pe mai multe fronturi

Mama lui Gerard Pique a picat la mijloc în conflictul dintre fiul ei și fosta sa soție. Shakira nu a trecut peste faptul că părinții fotbalistului nu i-au spus de aventura fotbalistului cu Clara Marti și a găsit o cale inedită să se răzbune.

Ce a pățit mama lui Gerard Pique. Cum a speriat-o Shakira pe fosta soacră

Artista columbiană se „războiește” pe toate planurile cu fostul ei soț. Cântăreața i-a luat la ochi și pe fostii socri și a apelat inclusiv la metode „oculte”. Shakira a surprins o lume întreagă cu un gest șocant. Ea a amplasat o păpușă vrăjitoare pe terasa locuinței sale din Barcelona, care se află aproape de reședința familie Pique. Mama fotbalistului, Montserrat Bernabeu, s-ar fi speriat și a cerut unui angajat să ia păpușa sau să nu mai fie îndreptată cu fața către locuința ei. Deși inițial, „vrăjitoarea” a dispărut, aceasta a reapărut spre supărarea mamei lui Pique. 

Shakira nu mai vrea să audă de foștii socri, deși înainte avea o relație foarte bună cu aceștia. Artista consideră că ar fi trebuit să fie avertizată de relația extraconjugală a fiului lor. Mai ales că aceasta s-a produs în timp ce ea încă mai locuia cu Gerard și nu bănuia nimic. De aceea a declanșat și acest război psihologic contra întregii familii.

Câți bani a încasat Shakira în urma piesei dedicate lui Pique

Divorțul dintre Shakira și Pique a fost probabil cel mai important eveniment monden al anului 2022. Cei doi au pus capăt unei relații ce data din 2010, după ce fostul fundaș de la FC Barcelona a decis să o înșele pe cântăreața din Columbia.

Divorțul a avut loc toamna trecută, iar de atunci lucrurile au escaladat între cei doi. Cele mai recent, ea a scos o piesă dedicată fostului ei iubit. ”Disstrackul”, așa cum poartă denumirea în industrie piesele prin care se atacă alte persoane, a fost o afacere foarte profitabilă.

Conform El Mundo Deportivo, Shakira a încasat, până acum, peste 21 de milioane de euro, în urma piesei prin care îl atacă pe Pique.

Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori./ M-ai lăsat vecină cu soacra, Cu presa la ușă și datoriile la Fisc, Fără resentimente, dragă,/ Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare./ Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine./ Eu fac cât două de 22!/ Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo,/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio!, sunt câteva din versurile piesei lansate de Shakira.

Ca un răspuns la aceste versuri, Gerard Pique a apărut în spațiul public la volalul unui Renault Twingo.

Urmăriți Playsport.ro și pe