Iubita lui Cristiano Ronaldo este o Cenușăreasă a zilelor noastre. Din primul salariu nu putea plăti nici chiria

Moldoveanu Camelia / 30.08.2021, 12:17

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, s-a născut într-o familie săracă din Spania. Banii din primul nu-i ajungeau să trăiască o viață decentă. Ea a lucrat pentru prima dată într-un restaurant. Relația cu fotbalistul celor de la Manchester United i-a schimbat complet viața.

Georgina Rodriguez a fost chelneriță

După transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United, familia starului a captat și mai mult atenția curioșilor. Astfel, presa din străinătate a adus iar în fața oamenilor un interviu al Georginei din 2019. Atunci a fost pentru prima dată când faimosul model a vorbit despre viața pe care a avut-o înainte să devină celebră.

Iubita lui Cristiano Ronaldo s-a născut în Argentina, dar aproape toată viața a trăit în Spania. Ea a copilărit în Juca, un orășel micuț din nordul Spaniei. Tânăra visa să fie o balerină de succes, însă părinții nu și-au permis niciodată să o trimită la o școală de dans. Pentru că acest drum era unul imposibil, a sperat că într-o zi o să devină un model celebru.

Pe când era doar o adolescentă, Georgina Rodriguez s-a mutat în Huesca, un alt oraș din Spania. Acolo a obținut primul său job, acela de chelneriță. Pentru că banii câștigați nu îi ajungeau să trăiască o viață decentă, iubita lui CR7 împărțea chiria, și așa nespațioasă, cu mai mulți tineri.

Cristiano Ronaldo și Georgina s-au cunoscut într-un magazin de haine

Deoarece ducea o viață plină de lipsuri, Georgina Rodriguez a decis că trebuie să se mute iarăși pentru a putea câștiga mai mulți bani. Astfel, s-a angajat la Massimo Dutti în San Sebastian. Acolo s-a îndrăgostit de lux pentru prima dată.

La doar 17 ani, în 2012, ambițioasa Georgina s-a mutat în Anglia. În Bristol a găsit o familie care avea nevoie de o bonă. Își dorea foarte mult să învețe să vorbească limba engleză pentru a se putea întoarce ca vânzătoare la un magazin de lux, în Spania. Ca îngrijitoare câștiga 9,50 lire pe oră.

În 2016 a reușit să-și îndeplinească visul de a lucra la un magazin cu haine de lux. Mai exact, în acel an a revenit în Spania, la Madrid, pentru a fi vânzătoare la Gucci. Acolo a fost și locul în care l-a întâlnit pentru prima dată pe Cristiano Ronaldo , la acea vreme fotbalist legitimat la Real Madrid.

Din cauza fanilor lui Cristiano Ronaldo a rămas fără loc de muncă

După ce s-au văzut în magazin, soarta a făcut să se revadă și la un eveniment. Acolo cei doi au avut ocazia să discute și să facă schimb de numere de telefon. Cu toate că au încercat să țină relația ascunsă, fanii au aflat cine i-a furat inima lui CR7 și au făcut tot posibilul să stea de vorbă sau să se fotografieze cu Georgina.

Fanii lui Ronaldo dădeau buzna în magazin sau sunau în continuu la telefon și pretindeau că sunt clienți care vor să discute cu Georgina. Șefii magazinului Gucci în care lucra au decis să o dea afară pentru că totul se transformase într-un adevărat haos.

După ce a rămas fără job în 2016, cei de la Prada au profitat de moment și de imaginea ei pentru a o angaja. În el Corte Ingles, iubita lui Ronaldo câștiga 1.000 de lire sterline pe lună, plus bonusuri din vânzări. Nu a durat mult până când fanii i-au făcut probleme și aici. Astfel, de comun acord, Georgina Rodriguez a plecat și de la Prada.

Acesta fost ultimul job de vânzătoare al Georginei. Relația cu Cristiano Ronaldo a escaladat, oferindu-i și un copil în noiembrie 2017. A învățat să profite de notorietate și să câștige sume colosale din reclame sau postări pe rețelele de socializare.