Iubita lui Laurențiu Reghecampf nu a mai suportat și a șters tot. Corina Caciuc, bănuită că ar fi renunțat de bună voie la contul de Instagram

Andrei Alexandra 07.09.2022, 08:44

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a fost băinuită în trecut că ar fi renunțat de bunăvoie la contul de Instagram. Tânăra este cunoscută ca fiind o prezență imprevizibilă pe rețelele de socializare și din când în când alege să își dezactiveze conturile pentru a adăuga un plus de discreție vieții sale.

„Îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur”. De ce și-a șters iubita lui Laurențiu Reghecampf contul de Instagram

În urmă cu doar câteva luni, când relația cu Laurențiu Reghecampf nu era atât de avansată, Corina Caciuc, iubita tehnicianului de la Neftchi Baku, a ales să își dezactiveze de mai multe ori contul de Instagram, provocând astfel un val de întrebări în presa mondenă din România. Și nu doar că își dezactiva contul, ci de multe ori alegea să își creeze unul cu totul nou, lăsând în trecut miile de urmăritori pe care îi avea pe rețelele de socializare.

Potrivit Spy News, intenția brunetei a fost întotdeauna aceea de a rămâne cât mai discretă și de a nu face din relația cu Laurențiu Reghecampf un subiect de presă.

„Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu.

Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine”, declara Corina Caciuc, potrivit Spy News.

La scurt timp după aceste declarații, în decembrie 2021, Corina Caciuc a dispărut din nou de pe rețelele de socializare. Însă, în mai 2022 ea a dat naștere primului copil pe care îl are împreună cu Reghecampf, iar de atunci relația lor s-a închegat tot mai mult.

Corina Caciuc a revenit pe Instagram, unde este urmărită în prezent de peste 10.000 de persoane, iar Laurențiu Reghecampf, partenerul ei, este la fel de activ pe rețelele de socializare.

„E cea mai mare greșeală pe care am făcut-o!”. Anamaria Prodan, reacție dură după imaginea postată de Laurențiu Reghecampf

O notate apărută în viața lui Laurențiu Reghecampf după separarea de Anamaria Prodan este legată de activitatea antrenorului pe rețelele de socializare, iar ultima imagine postată de acesta a stârnit un nouă reacție dură din partea impresarei.

Reghecampf e mai activ ca niciodată în spațiul online și, în ciuda faptului că se află în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, nu se ferește să urce pe conturile sale de pe rețelele de socializare imagini cu actuala sa parteneră de viață. Așa s-a întâmplat și în cursul zilei de duminică, 4 septembrie, când tehnicianul lui Neftchi Baku le-a arătat urmăritorilor săi cum se bucură de timpul liber.

Se pare că ziua de duminică a fost petrecută în familie de Reghecampf. Mai precis, la piscină, unde a fost însoțit de Corina Caciuc, femeia care îi este alături din momentul separării de Anamaria Prodan.

Cei doi s-au fotografiat în piscină, iar Reghecampf a postat imaginea pe Instagram cu descrierea: „Stare de duminică”.

În secțiunea de comentarii i-a postat în scurt timp și Corina Caciuc, care i-a răspuns scurt și la obiect: „Dragostea mea”.

Însă, imaginea a fost observată la fel de rapid și de Anamaria Prodan, iar reacția impresarei nu lasă loc de interpretări. Aceasta a transmis un atac direct la adresa lui Laurențiu Reghecampf:

„Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o a fost să pun pe piedestal oameni ce nu meritau nici să fie puși sub preș”, este un citat preluat de Anamaria Prodan și pus la ea pe InstaStory.

Anamaria Prodan a încheiat disputa ca Mike Tyson. O lovitură și soțul ei e K.O. Singura imagine pe care Reghecampf nu o voia publicată.

Urmăriți Playsport.ro și pe