Iubita secretă a lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Cine este femeia care i-a dăruit un copil șefului FRF

Catinca Giosanu 07.07.2022, 11:25

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, și-a ținut ascunsă soția ani buni. Oficialul a preferat să fie foarte discret cu viaţa personală şi niciodată nu a vorbit foarte mult despre femeia care i-a dăruit un copil.

Ea este misterioasa iubită a președintelui FRF

Răzvan Burleanu se iubește cu Anamaria Tulumb de mulți ani, dar a preferat să păstreze discreția. Cei doi au un copil, o fetiță, pe nume Maria.

Anamaria Tulumb s-a născut în Bacău, ca și Răzvan Burleanu. Presa mondenă scrie că prima doamnă de la FRF a fost colegă de podium, pe la diferite prezentări de modă, cu Monica Columbeanu. Soția oficialului are în palmares şi un titlu de ”Miss Boboc”.

Partenera lui Răzvan Burleanu este pasionată de fotbal. Ea a fost văzută de câteva ori la meciurile naționalei. A participat și la câteva party-uri organizate de FRF.

”Se cunosc de pe băncile liceului”

Răzvan Burleanu și Anamaria Tulumb au devenit părinți în primăvara anului 2020. Cuplul avea în plan să își boteze copilul în vara aceluiași an, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. Ei au fost nevoiți să amâne evenimentul din cauza restricțiilor impuse de virusul descoperit în China.

Am o nepoată, o fetiță născută chiar de Florii. E o bijuterie. Nu am văzut-o în realitate, nu am avut cum, cu coronavirusul ăsta. Dar am văzut-o pe telefon. Dacă nu era pandemia asta, la București mă găseai acum. Abia aștept să ieșim din criza asta, să merg să o văd. După atâtea rele, mai vine și ceva bun! Le doresc să aibă cât mai mulți.”, a spus tatăl lui Răzvan Burleanu, pentru Cancan, în urmă cu doi an.

”Ei sunt deja căsătoriți”

Anamaria și Răzvan Burleanu ar fi trebuit să ajungă și în fața altarului, dar au amânat momentul din cauza crizei sanitare.

Nu-i asta problema, cu căsătoria. Păi, am citit zilele astea o știre… Nu mai știu în ce țară, i-a cununat pe ăia în mașină: actele, își dau masca jos, se pup și gata! Practic, ei sunt deja căsătoriți, se cunosc de pe băncile liceului, de atunci sunt împreună.”, a mai spus Gică Burleanu.

Urmăriți Playsport.ro și pe