Se căsătoresc Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc? Fostul antrenorul a Universității Craiova a lămurit situația

Moldoveanu Camelia / 15.06.2022, 15:31
Se căsătoresc Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc? Fostul antrenorul a Universității Craiova a lămurit situația

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinții unui băiețel de nota 10 pe data de 19 mai. Bineînțeles că în acest context multă lume s-a întrebat dacă fostul antrenor al Universității Craiova o să se căsătorească pentru a treia oră.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se căsătoresc? „Urmează”

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc urmează să treacă la un alt nivel. După ce au devenit părinți, fostul antrenor al Universității Craiova are în plan să o ia de soție pe cea cere i-a fost multă vreme amantă. Însă, între timp, trebuie să încheie divorțul de Anamaria Prodan.

Reghe a ținut să sublinieze în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că și-a învățat lecția în dragoste. Acesta a dezvăluit că a depus actele de divorț, în căsnicia cu Anamaria Prodan, înainte ca iubita Corina Caciuc să rămână însărcinat:

Mi-am învățat lecția în dragoste. Să vă zic adevărul: eu am avut discuțiile de divorț cu prima soție cu mult înainte ca Ana să rămână gravidă. Și-acum, am băgat actele cu o lună sau două înainte ca actuala parteneră, Corina, să rămână gravidă. Trebuia s-o fac mai devreme, așa am simțit…

Eu am încercat cât mai devreme posibil să ajungem la o înțelegere, la notar, ca „Bebe” (n.r. – Laurențiu jr., fiul lui și al Anei) să nu sufere. Nu regret nimic, cred că am rămas cu ceva bun din tot ceea ce mi s-a întâmplat în viață, să fiu mai deschis, să iubesc mai mult, pentru că viața este scurtă și nu avem timp”, a explicat Reghe.

(n.r. Întrebat dacă o va lua de soție pe Corina) Urmează, vedem, în momentul de față nu acesta este lucrul cel mai important. Important este Liam, să termin divorțul, să termin tot scandalul din momentul de față. Cea mai șifonată este Corina”

Trecutul Corinei Caciuc, subiect închis pentru Reghe

De nenumărate ori, Anamaria Prodan a atacat-o pe rivala Corina Caciuc pe tema trecutului celei din urmă. Pe internet au apărut diverse fotografii din urmă cu  mai mulți ani, dar și o filmare în care actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf își manifesta dragoste față de Kamara, fostul ei iubit.

Întrebat despre trecutul partenerei lui de viață, Reghecampf a mărturisit că nu-l interesează acest subiect:

„Pentru mine, când cunosc o persoană nu-i cer buletinul și nici nu merg la poliție. Foarte multe informații sunt false, nu vreau să fiu răutăcios, să spun cine a dat informația și ce interes a avut. Mie îmi place foarte mult Corina, nu m-am interesat niciodată ce a făcut înainte, trăiesc momentul.

Trebuie să fie o conexiune. Eu sunt fixist, nebun cu curățenia, poate am lucruri care altuia nu-i plac, dar trebuie să fie o conexiune ca să trăiești cu cineva. Cum să cer buletinul sau să întreb bărbații din oraș?! Corina este parte din războiul meu cu fosta soție”, a declarat Reghe în emisiunea citată anterior.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)