Iubitul secret al Valentinei Pelinel despre care se știu puține lucruri! Soția lui Cristi Borcea nu a confirmat niciodată relația

Ștefănescu Dragoș 15.12.2021, 11:06
Iubitul secret al Valentinei Pelinel despre care se știu puține lucruri! Soția lui Cristi Borcea nu a confirmat niciodată relația

Cristi Borcea este unul dintre cei mai mediatizați oameni de afaceri din România. De-a lungul timpului, viața personală tumultoasă l-a adus pe afacerist pe prima pagină a publicațiilor din România. Căsătoria cu Valentina Pelinel pare să fie cu noroc pentru Cristi Borcea, cei doi formând o familie fericită și lipsită de griji. De curând au ieșt la iveală detalii despre iubitul secret al Valentinei Pelinel, cu care aceasta a avut o relație în trecut.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, un cuplu fericit

Cristi Borcea este un om de afaceri prosper dar și un personaj nelipsit de pe prima pagină a tabloidelor autohtone. Viața personală tumultoasă a omului de afaceri a făcut de-a lungul timpului deliciul presei românești. Celebritatea dar și farmecul personal, l-au făcut pe Cristi Borcea unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. De-a lungul timpului, omul de afaceri a avut numeroase legături amoroase cu femei frumoase și de succes.

Căsătoria cu Valentina Pelinel a pus însă capăt aventurilor lui Cristi Borcea. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună trei copii. Borcea și Pelinel formează unul dintre cele mai celebre cupluri din România.

Iubitul secret al Valentinei Pelinel

Înainte să devină doamna Borcea, Valentina Pelinel a avut o relație despre care nu a dorit să vorbească. În perioada în care era în America şi aspira să devină un manechin de succes, Valentina Peinel a fost iubita unui designer de genţi, de origine uruguayană. Este vorba despre Victor Hugo-Gonzales, devenit ulterior Victor Hugo după ce a renunțat la numele Gonzalez. Valentina Pelinel și Victor Hugo au fost împreună timp de cinci ani.

Cinci ani am avut același iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecție și i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă și să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de pielărie din America de Sud, locuiește la New York și colaborează cu mari nume ale modei”, declara Valentina Pelinel.

La puțin timp după ce Valentina și Victor au început o relație, românca a preluat contractele publicitare ale firmei designerul-ui. Valentina a apărut mult timp pe toate afişele prin care Victor Hugo îşi populariza produsele. Gențile produse de Victor Hugo sunt foarte asemănătoare cu cele ale unor firme celebre precum Gucci, Louis Vuitton sau Tommy Hilfiger. Logo-ul produselor lui Victor Hugo copiază perfect pe cel al celebrului brand Louis Vuitton.

Secretul fericirii din familia Borcea

După atâția ani în care a avut relații cu femei frumoase, Cristi Borcea pare să se fi așezat definitv la casa lui. Căsătorit de trei ani cu Valentina Pelinel, Borcea pare mai fericit ca oricând. De curând, Valentina Pelinel a dezvăluit care sunt secretele relației perfecte pe care o are cu soțul său, Cristi Borcea.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”, a spus Valentina Pelinel, potrivit Ciao.ro.