Iulian Miu promite că demisionează dacă FCSB ajunge să joace în Ghencea. ”De ce nu se duc pe Giulești?”

Moldoveanu Camelia / 15.07.2021, 08:47
Iulian Miu promite că demisionează dacă FCSB ajunge să joace în Ghencea. ”De ce nu se duc pe Giulești?”

Conflictul dintre Steaua și FCSB continuă. Iulian Miu amenință că demisionează dacă echipa lui Gigi Becali ajunge să joace pe stadionul din Ghencea. Replici dure la adresa lui Mihai Stoica.

FCSB vrea să joace pe noua arenă ”Arcul de Triumf ”

Situația privind stadionul pe care FCSB va evolua în noul sezon nu este clară, Mihai Stoica, managerul general al echipei a adus câteva lămuriri în cadrul unei conferințe de presă. Stoica nu a uitat de conflictul clubului pe care îl reprezintă cu oamenii din cadrul CSA Steaua. Managerul FCSB-ului nu și-a putut ascunde indignarea față de situația noii arene din Ghencea care a fost construită din bani publici.

Să jucăm în Bucureşti, să nu mergem să jucăm la Giurgiu. Dacă înainte eram goniţi că jucau mii de copii pe cel mai mare stadion al ţării, probabil acum vom fi alungaţi că se joacă Dota 2. Am făcut cerere la Arc să jucăm, n-am făcut la Ghencea.

Este jenant, este strigător la cer să mergem în continuare cu acest nonsens. Tocmai s-a întâmplat că a pierdut un pilot lada cu scule din avion.

Nu e OK, armata trebuie să facă altceva. Eu am refuzat să semnez petiţia că dacă suntem de acord să se dea foc la bani în continuare, să fie plătiţi cu mii de euro Chipirliu şi Pacionel.

Vrem să jucăm în Bucureşti, suntem o echipă cu sediul în Bucureşti. Nea Talpan spunea să suntem din Berceni. Există cartier Berceni în Bucureşti. Eu îmi doresc să jucăm la Arc. Sunt foarte mari probleme cu accesul spectatorilor pe stadion. Dacă vin 2.000 de spectatori pe 8.000 de scaune e altfel, dacă vin pe 55.000 de locuri nu se vede bine”, a declarat Mihai Stoica.

Iulian Miu amenință cu demisia. Atac dur la adresa lui MM Stoica

După declarațiile făcute de Mihai Stoica în cadrul conferinței de presă de miercuri, Iulian Miu a ieșit și el la atac. Oficialul Steaua București amenință că își dă demisia dacă echipa lui Gigi Becali ajunge să joace pe stadionul din Ghencea. Mai mult, „militarul” a ținut să-i atragă atenția managerului „roș-albaștrilor” pentru că folosește numele Steaua atunci când se referă la FCSB.

El spune că vrea să joace pe Arcul de Triumf şi cred că e imposibil să joace în Ghencea. E imposibil, din punctul meu de vedere. Cât timp există un proces, e greu să intri cu ei, că trebuie să faci un contract. Ştii părerea mea. Nu vreau ca ei să ajungă să joace acolo. Jucăm noi, Steaua. Văd că şi el spune Steaua, dar pe bluza lui e FCSB. Şi pe panourile alea din spate scrie FCSB

Dacă ajung să joace în Ghencea, îmi dau demisia. Îmi ţin linia şi o ţin în continuare. Pe Ghencea are cine să joace. E greu să joace FCSB acolo, atât timp cât există conflictul, e şi procesul şi e greu să intri într-o discuţie”, a declarat Iulian Miu la Sport Report.