Iuliu Mureșan, anunț final despre viitorul său la Dinamo: „N-am pierdut în 15 ani de fotbal atâtea meciuri”

Octavian Vasilescu / 31.03.2022, 22:22
Iuliu Mureșan, anunț final despre viitorul său la Dinamo: „N-am pierdut în 15 ani de fotbal atâtea meciuri”

Administratorul special de la Dinamo, Iuliu Mureșan (68 de ani), a anunțat că nu se mai gândește să părăsească echipa.

Iuliu Mureșan rămâne la Dinamo

Mureșan recunoaște că ultima perioadă a fost foarte dificilă, dar nu vrea să renunțe la Dinamo. Oficialul „câinilor” spune că mai are contract cu Dinamo pentru încă 3 ani:

Nu mă gândesc la plecare. Mi-aș dori să înceapă să meargă echipa, să se termine cu accidentările, pentru că avem cinci-șase jucători care vor intra de săptămâna viitoare cu echipa și vor putea juca, să intre treptat, de la meciul următor.

De când sunt la Dinamo am pierdut meciuri câte n-am pierdut în 15 ani de fotbal, dar cred că vom ieși din această stare. E greu să scăpăm de baraj, mai ales că nu depindem de noi. Ar fi foarte greu ca noi să câștigăm tot și ceilalți să se încurce.

Am recuperat și autocarul echipei. Unul dintre sponsori, care este un mare susținător al echipei, a făcut acest gest și a închiriat autocarul. Îl vom avea la dispoziție începând cu meciul următor”, a spus Iuliu Mureșan, pentru Digi Sport.

VIDEO Gabi Torje a fost invitat la PlaySport Live și a vorbit deschis despre situația de la Dinamo

În cadrul emisiunii PlaySport Live, Gabi Torje a anunțat că vrea să părăsească România! Dinamovistul a declarat că se va muta în Spania.

Clauză incredibilă în contractul lui Gabi Torje cu Dinamo

Gabi Torje a dezvăluit la Playsport Live că are trecut în contractul cu Dinamo o clauză prin care clubul poate renunța oricând la el. Acest lucru se poate întâmpla fără niciun fel de despăgubiri.

Am venit aici, am semnat și am semnat în condițiile în care au vrut ei. Când am plecat de la Timișoara, mi-au zis că mai mult de 5000 de euro nu pot să îmi dea. Am zis bun. Când am ajuns aici, au început cu 1500 de euro, plus 3500 de euro împărțiți pe meciuri, minim 60 de minute pe meci, o chestie din asta… Nu am rămas cu suma aia, am 3000 de euro pe luna, plus dacă mai joc cel puțin un meci titular 45 de minute, prin care ajung la 5000 de euro.

Anumite persoane din DDB s-au gândit așa: nu mai are chef, vine aici doar ca să ia niște bani. Nu știu dacă a fost corect, dar eu mi-am asumat și am spus că, dacă sunt slab, în secunda doi îmi reziliază contractul. Punem aici clauză. Da, ei îmi pot rezilia contractul în orice moment”, a declarat Gabi Torje, în direct la PlaySport Live.

Clasament play-out Liga 1

Dinamo ocupă locul 8 în play-out, poziție de baraj. Prima formație deasupra liniei este Chindia Târgoviște.

Dinamo va înfrunta Chindia Târgoviște în această rundă, vineri, de la ora 20:30. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

  1. FC Botoșani – 29 pct.
  2. Rapid – 23
  3. Sepsi – 24
  4. UTA – 23
  5. U Craiova 1948 – 21
  6. Chindia Târgoviște – 19
  7. CS Mioveni – 15
  8. Dinamo – 10
  9. Academica Clinceni – 5
  10. Gaz Metan Mediaș – -11 (Gaz Metan a ajuns la -11 după o nouă depunctare)