Iuliu Mureșan, ironizat de un fost adversar în lupta pentru titlu: „Dacă e capabil, să o salveze pe Dinamo”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 14.01.2022, 19:26
Iuliu Mureșan, ironizat de un fost adversar în lupta pentru titlu: „Dacă e capabil, să o salveze pe Dinamo”

Adrian Porumboiu nu a îngropat securea războiului pe care l-a avut în trecut cu Iuliu Mureșan și îl atacă pe actualul conducător al lui Dinamo de câte ori are ocazia. Pe vremea când investea la FC Vaslui, Porumboiu s-a luptat în câteva rânduri pentru titlu cu CFR Cluj, la care activa Mureșan, iar de fiecare dată a avut câștig de cauză cel din urmă.

Fostul patronul al vasluienilor a lăsat de mai multe ori în ultimii ani să se înțeleagă faptul că Iuliu Mureșan și Arpad Paszkany au apelat la mijloace mai puțin ortodoxe pentru a se asigura că echipa lor va avea succes. Iar din acest motiv, Porumboiu îl atacă pe Mureșan cu fiecare ocazie.

Adrian Porumboiu a pus la îndoială capacitatea lui Iuliu Mureșan de a salva Dinamo din situația extrem de dificilă

De data aceasta, fostul arbitru i-a lansat rivalului său o provocare. Porumboiu este curios dacă Iuliu Mureșan are capacitatea necesară de a salva Dinamo de la retrogradare, în condițiile în care nu mai dispune de resursele pe care se presupune că le avea la dispoziție pe vremea când conducea CFR Cluj.

Ce mă interesează pe mine de Rednic și Stoican. Bine că nu m-ați întrebat de… Nu am nicio părere. Dinamo se poate salva, dar acolo e altceva. E insolvență… Mureșan, dacă e capabil, ar trebui să o salveze pe Dinamo de la retrogradare… dacă tot a câștigat câteva campionate cu CFR. Sunt malițios cu el pentru că mi-a tras-o de câteva ori.

O să scape de la retrogradare, dar greu. E păcat pentru că Dinamo are și mulți suporteri. Pe mine m-a impresionat că au venit oamenii să susțină echipa. Oamenii ăia au tot respectul din partea mea, nu mai contează că ai dat 100 sau 20 de euro. Oamenii ăia ard pentru Dinamo. Nu i-am simpatizat niciodată, dar pentru acest lucru merită toate felicitările. Oamenii au venit cu bani și nu îi poți lăsa acum. Măcar pentru acest lucru Dinamo trebuie să scape de la retrogradare. Dumnezeu știe ce se va întâmpla acolo”, a spus Adrian Porumboiu potrivit prosport.ro.

Noi detalii despre situația de la clubul din Ștefan cel Mare

După meciul amical pierdut cu CS Mioveni, Iuliu Mureșan a dat noi detalii despre ce se va întâmpla la Dinamo în perioada următoare. Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare a subliniat că este mare nevoie de noi transferuri și a vorbit și despre situația în care se află Deian Sorescu și Steliano Filip.

Amicalul cu Mioveni nu este relevant. Jucătorii au fost încărcaţi, cu câte două antrenamente pe zi. Am mai avut mici probleme de lot. Trebuie să îmbunătăţim lotul, asta este clar.

Steliano Filip are contract cu clubul şi trebuie să îl respecte. A făcut mult rău jucătorilor episodul cu Deian Sorescu dezbrăcat de tricou şi oprirea autocarului pe autostradă. Sunt jucători care ar vrea să plece.

Printre ei este şi Steliano Filip. El a făcut şi o greşeală. Nu trebuie să te contrezi cu suporterii. El a răspuns şi nu e bine. Fanii au trăirile lor, toţi ţin la această echipă, dar au trăiri diferite fiecare. Nu trebuie să intri în dialog pe Facebook”, a spus Mureșan potrivit fanatik.ro.

Mihai Stoica nu s-a abținut și a vorbit despre transferurile de la Dinamo: „Să mă ierte. Nu vreau să jignesc”