Mihai Stoica nu s-a abținut și a vorbit despre transferurile de la Dinamo: „Să mă ierte. Nu vreau să jignesc”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 14.01.2022, 17:05
Mihai Stoica nu s-a abținut și a vorbit despre transferurile de la Dinamo: „Să mă ierte. Nu vreau să jignesc”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, continuă să îi atace pe cei de la Dinamo. De această dată el a vorbit în termeni nu foarte laudativi de campania de achiziții reușită de „câini” până acum în această iarnă.

Transferurile realizate de Dinamo sunt puse la îndoială de Mihai Stoica

Echipa din Ștefan cel Mare i-a transferat până în acest moment pe Marius Tomozei, fost la UTA Arad și pe Răzvan Patriche, fost la Academica Clinceni. De asemenea, alb-roșii l-au acontat și pe Igor Jovanovic, fostul fundaș al Astrei Giurgiu și al lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Mutarea nu este încă oficială, dar Iuliu Mureșan a anunțat că Dinamo s-a înțeles cu jucătorul, care va ajunge duminică în România pentru a semna contractul.

De asemenea, echipa de pe penultimul loc al Ligii 1 se află în negocieri avansate și cu Alin Buleică, ultima dată la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, și cu francezul Balthazar Pierret, fotbalist propus de Florin Răducioiu, noul team manager al lui Dinamo.

Managerul general de la FCSB nu crede că acești jucători îi pot salva pe „câini”

Aceste mutări nu îl impresionează deloc pe Mihai Stoica. Ba chiar din contră. Managerul general de la FCSB consideră că unii dintre acești fotbaliști nu au calitatea necesară de a ajuta Dinamo să iasă din situația extrem de dificilă în care se află.

E mult mai rău, iar faptul că… Dacă Flavius are în cap ce avem noi, că Dinamo e într-o situatie dramatică, ar putea să iasă să spună asta? Niciodată.

Dinamo trebuie să se întărească, Dinamo are nevoie de… Dar să mă ierte Buleică, Tomozei. Nu vreau să jignesc niciun jucător, dar cred că altceva se aşteaptă ca nume pentru Dinamo, pentru a se întări o echipă care vrea să scape din zona aia, să iasă.

(n.r. lui Stoican) Îi trebuie mai mult decât o baghetă magică. E complicat, pentru că la Dinamo nu ai linişte să lucrezi ca la Iaşi sau ca la Tg. Jiu. La Dinamo e presiune foarte mare”, a spus Mihai Stoica potrivit telekomsport.ro.

Dinamo a pierdut primul meci din 2022, 0-2 contra celor de la CS Mioveni într-un amical. După meci, administratorul special Iuliu Mureșan a subliniat din nou faptul că echipa alb-roșie are nevoie urgentă de întăriri până la startul părții secunde a campionatului.

Amicalul cu Mioveni nu este relevant. Jucătorii au fost încărcaţi, cu câte două antrenamente pe zi. Am mai avut mici probleme de lot. Trebuie să îmbunătăţim lotul, asta este clar”, a spus Mureșan conform fanatik.ro.

Au refuzat 700.000 de euro pentru Deian Sorescu. Transferul dinamovistului în străinătate e în impas