Iureș în Ucraina după meciul de Euro cu Italia. ” UEFA Mafia”

Alex Matei 21.11.2023, 09:16
Iureș în Ucraina după meciul de Euro cu Italia. ” UEFA Mafia”

Ucranienii s-au revoltat după faza din finalul meciului cu Italia din preliminariile Campionatului European de Fotbal. Mudryk a căzut în careu, dar arbitrul Gil Manzano nu a dat penalty.

În plus, centralul spaniol nici nu a fost chemat să revadă faza în camera VAR.

”E un penalty clar!”, ”Ucraina a fost furată”, ”Ăsta nu e penalty? Sunteți serioși?”,au scris ucrainenii pe rețelele de socializare. Jurnalistul Roman Bebekh aduce în discuție o declarație a președintelui UEFA, Aleksandr Ceferin, care a spus înaintea partidei că „ar fi un dezastru ca Italia să nu se califice.”

„Dacă v-ați uitat la meci, nu aveți dubii cu privire la această fază. Mudryk joacă mingea și e lovit în picior. Trebuie penalty, o șansă de a marca și de a ne califica la Euro.

Dar asta nu se întâmplă. Da, există VAR, dar nici asta nu se întâmplă dintr-un motiv anume. Probabil e necesar să spunem cum funcționează acest sistem, ce înseamnă manipularea rezultatului. E clar că totul e împotriva (n.r. – ironic) a ceea ce a spus Aleksander Ceferin, președintele UEFA. A spus că Italia trebuie să ia Euro. Aici, momentul a fost ignorat, s-a trecut ușor peste, ca și cum n-ar fi existat.

Președintele UEFA s-a ținut de cuvânt, dar ce putem face? Cine ne va proteja interesele? Andrei Șevcenko a fost la stadion. Poate Andrei ni se va alătura. Dar până la urmă, totul e gata, trebuie să beți apă și să vă dați seama că sunteți mari dacă președintele UEFA, arbitrii și toți ceilalți sunt împotriva voastră”, a scris ucraineanul pe rețelele de socializare.

Acesta nu a fost singura reacție dură. Site-ul ucrainean X Sport a scris cu litere latine: „UEFA Mafia?”

Italia s-a calificat la Euro după egalul cu Ucraina, 0-0. „Squadra Azzura” este campioana europeană din 2021.

Urmăriți Playsport.ro și pe