Ivan, ce bărbat! I-a răspuns ironic lui Rădoi, apoi a șters postarea!

George Drafta 13.11.2022, 15:40
Ivan, ce bărbat! I-a răspuns ironic lui Rădoi, apoi a șters postarea!

Atacantul nu a rămas impasibil după ce Mirel Rădoi a anunţat după jocul din Giuleşti motivele care au dus la excluderea sa din lot.

După meciul cu Ocna Mureş, golgheterul craiovenilor a fost înştiinţat că nu va face deplasarea pentru meicul cu Rapid. Pentru că alături de alţi 3 coechipieri nu au respectat anumite dorinţe ale antrenorului. Fostul selecţioner nu s-a ferit să explice public care au fost în privinţa lui Ivan nemulţumirile sale.

„Nu am nimic cu Ivan, l-am avut la naționala de tineret. L-am rugat să nu mai simuleze, am pus și amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari și se accidentează”, au fost cuvintele lui Rădoi, care au generat furtună în Bănie.

A doua zi după anunţul antrenorului, Ivan a ales să răspundă prin intermediul unei reţele de socializare. El a distribuit în mediul virtual un clip dintr-un derby al madridului jucat între Atletico şi Real. În care Cristiano Ronaldo, pe atunci la gruparea spaniolă, a fost victima unui atac prin alunecare al unui adversar. Chiar şi aşa, portughezul nu pare să acuze agresiunea, se ridică şi continuă faza. Mesajul ales de Ivan care a însoţit postarea a părut extrem de sugestiv pentru situaţia în care se găseşte atacantul de 25 de ani.  „Decât să te dai rănit, mai bine arăți că nu te poate doborî”, a scris jucătorul oltenilor. Care însă s-a răzgândit rapid în privinţa demersului său curajos. El a şters postarea după aproximativ 15 minute!

Postarea simbolică a lui Ivan care a rezistat 15 minute pe o reţea de socializare
Postarea simbolică a lui Ivan care a rezistat 15 minute pe o reţea de socializare

Tras de mânecă de Cârţu

Dacă mulţi dintre oamenii de fotbal sau dintre antrenorii din fenomen l-au felicizat pe Rădoi pentru poziţia luată şi pentru principiile sănătoase pe care vrea să le aplice, Sorin Cârţu a părut mai degrabă contrariat de ideile antrenorului.

Sorin Cârţu nu a fost pe deplin de acord cu decizia luată de Rădoi
Sorin Cârţu nu a fost pe deplin de acord cu decizia luată de Rădoi

„N-am discutat cu Mirel după partida cu Ocna Mureș. I-am transmis să îmi dea un telefon, nu mi-a dat telefon. Probabil nu avea timp, era preocupat de meciul ăsta cu Rapid. Mi se pare ca sunt prea mulți jucători dați deoparte. El a scos în evidență niște lucruri care au deranjat, dar nimic concret. Sunt niște jucători despre care trebuie să discutăm în această pauză, dacă s-a demonstrat că nu ne ajută.

Am discutat cu Mirel cum am discutat și cu antrenorii precedenți. Îmi spun punctul de vedere, de fapt e o expertiză și o competență. Dacă vrei să ții cont de ea, bine. Dacă ești jupânul echipei, al vestiarului, ai principiile tale și filozofia ta, e problema ta. Dar eu îmi exprim expertiza”, a fost reacţia preşeidntelui alb-albaştrilor pentru sport.ro.