Jerry Gane, în stare de șoc: ”Să nu îl mai văd în viața mea!”

Giosanu Catinca / 09.03.2021, 23:39
Jerry Gane, în stare de șoc: ”Să nu îl mai văd în viața mea!”

Antrenorul celor de la Dinamo, Jerry Gane, a fost șocat la aflarea veştii că elevul său a fost prins dopat cu cocaină. Tehnicianul român a mărturisit că nu vrea să îl mai vadă vreodată pe senegalezul în vârstă de 30 de ani. Ce riscă acum atacantul echipei din Ștegfan cel Mare?

Jerry Gane, în stare de șoc

Jerry Gane a rămas fără cuvinte după ce a aflat că Magaye Gueye a fost depistat pozitiv la cocaină la ultimul derby cu FCSB. Primul gând pe care l-a avut antrenorul ”câinilor” a avut legătură cu succesul împotriva roş-albaştrilor din Cupa României.

Am rămas mut minute bune. Fix asta ne mai lipsea nouă, la Dinamo, în această perioadă. Nu era de ajuns ce probleme avem, cu ce ne confruntăm. Efectiv am fost în transă până când m-a liniștit doctorul fiindcă m-am gândit că o să pierdem meciul cu Steaua din Cupă! Doctorul mi-a spus e un caz izolat și nu se pune problema să pierdem meciul, calificarea sau să avem de suferit noi, ca echipă. Dacă i-ar fi fost descoperite și alte substanțe dopante, în afară de cocaină, atunci da, poate s-ar fi extins ancheta și asupra restului lotului. În plus, au mai fost testați atunci alți doi jucători, Fabbrini și Steliano Filip și ei au fost în regulă.”, a dezvăluit Ionel Gane.

Magaye Gueye a fost depistat pozitiv la cocaină
Magaye Gueye a fost depistat pozitiv la cocaină7

”Să nu îl mai văd în viața mea!”

În momentul în care a fost întrebat dacă a luat legătura cu Gueye, antrenorul Ionel Gane a reacționat dur și a afirmat că nu mai vrea să aibă de-a face cu fotbalistul.

Se antrena normal. Nu pot să spun că erau ceva extraordinar, mai ales la fizicul lui, la kilogramele lui, dar chiar nu m-a făcut prin modul în care se antrena să-l bănuiesc că ar fi capabil de așa ceva. Nu am vorbit și nici nu mai vreau să mai vorbesc cu el vreodată. Să nu-l mai văd! Ce să mai am eu de discutat cu el când a făcut așa ceva? E incredibil, chiar nu-mi vine să cred! A venit vestea asta ca o bombă! Dar va trebui să răspundă pentru ce a făcut. Atunci când semnezi un contract, îți asumi niște clauze. Îți asumi o anumită responsabilitate. Nu se poate să faci așa ceva de capul tău. Probabil că i se va rezilia unilateral contractul.”, a mai zis Gane, conform celor de la gsp.ro.

După ce s-a aflat că Magaye Gueye a consumat cocaină, Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a trimis înștiințări către Dinamo. De asemenea, au fost înștiințați și cei de la LPF, FRF și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR).

Dinamovistul se află pentru a doua oară în mijlocul unui scandal. La începutul anului, el a apărut într-un clip, în jacuzzi, alături de două femei, şi îi înjura pe cei de la Dinamo.