Jerry Gane pune piciorul în prag după umilința de la Botoșani

Marian Cărăvan 24.01.2021, 22:44
Jerry Gane pune piciorul în prag după umilința de la Botoșani

Cu probleme financiare, dar și de lot, Dinamo a fost umilită duminică seara, la Botoșani. Cu 4-0 au pierdut „câinii”, în etapa a 18-a din Liga 1. A fost cea mai categorică victorie a botoșănenilor în meciurile cu Dinamo. Antrenorul „câinilor”, Jerry Gane, pune piciorul în prag după umilința de la Botoșani.

Jerry Gane pune piciorul în prag după umilința de la Botoșani

Dinamo nu s-a regăsit deloc în meciul cu FC Botoșani. „Electrocutată” încă din primul minut, după reușita lui Hamidou Keyta, Dinamo a suferit enorm în acest meci. „Câinii” au avut câteva zvâcniri, dar ineficiente. Antrenorul Jerry Gane pune piciorul în prag după umilința de la Botoșani. Tehnicianul „câinilor” a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat înaintea meciului și a făcut referire la cei care au intrat pe teren, în disputa de la Botoșani.

Am făcut multe greșeli individuale, care ne-au costat. La 2-0 am avut și noi ocazii, puteam intra în joc, dar apoi a venit golul de 3-0 și meciul a fost jucat. Au contat foarte mult absențele, am avut 10 jucători U21 astăzi, le-am dat șanse, dar se vede că nivelul lor nu e încă pentru această echipă, mai ales împotriva unei formații precum Botoșani.

Cred că va urma o perioadă mai liniștită. Știu pe cine mă pot baza în continuare, sper ca lucrurile să rămână așa, să mai aducem jucători. De la următorul meci mă pot baza și pe noile transferuri, Nepomuceno și Steliano Filip.

Paul Anton are o problemă medicală, de asta nu a jucat acum. Sper să-l recuperez pentru meciul următor, nu știu nimic despre plecarea lui Paul Anton”, a spus Jerry Gane, după meciul de la Botoșani.

Jerry Gane nu s-a putut baza la acest meci pe jucători importanți, precum Ricardo Grigore, Paul Anton, Janusz Gol sau Adam Nemec. Lipsa lor s-a simțit.

Jerry Gane pune piciorul in prag dupa umilinta de la Botosani
Jerry Gane pune piciorul in prag dupa umilinta de la Botosani

Dinamo rămâne pe locul 11

Dinamo rămâne pe locul 11 după umilința de la Botoșani. Jumătate dintre meciurile disputate de Dinamo în acest sezon s-au soldat cu înfrângeri. „Câinii” au pierdut nouă meciuri până acum în sezonul regular.

Pentru Dinamo urmează un meci pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș, echipă care a învins duminică pe Poli Iași, cu 2-1. Meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaș, din etapa a 19-a a Ligii 1, va fi miercuri, 27 ianuarie, de la ora 20:00.

Alb-roșii nu au mult timp la dispoziție după eșecul drastic de la Botoșani. Dinamo nu a mai pierdut un meci la cel puțin patru goluri diferență de pe 15 iulie 2019. În prima etapă a sezonului precedent, Dinamo pierdea cu 0-5 meciul cu Viitorul.

Urmăriți Playsport.ro și pe