Jerry Gane iese la atac: „Acești oameni sunt duși cu sorcova!”

Marian Cărăvan 09.01.2021, 09:51
Jerry Gane iese la atac: „Acești oameni sunt duși cu sorcova!”

Situația de la Dinamo rămâne în continuare incertă. Spaniolii care conduc clubul nu-și respectă promisiunile legate de plata salariilor, iar jucătorii și staff-ul tehnic au ajuns la capătul răbdării. Antrenorul Jerry Gane iese la atac, sătul de promisiunile neonorate ale spaniolilor.

Jerry Gane iese la atac

Antrenorul Jerry Gane a vorbit despre situația grea de la Dinamo. Gruparea din Ștefan cel Mare e măcinată de probleme financiare, se fac promisiuni, însă nu se întâmplă nimic. Jerry Gane iese la atac după ce a constatat că, încă o dată, nu s-a întâmplat ceea ce au promis spaniolii. Antrenorul „câinilor” a dezvăluit că vineri jucătorii și staff-ul urmau să primească o parte din restanțele salariale, dar asta nu s-a întâmplat. Jerry Gane iese la atac. Spaniolii din conducerea clubului, în frunte cu Pablo Cotacero, sunt vizați de tehnician.

„Nu s-a rezolvat nimic pentru că de la spanioli nu mai ştiu nimic, de când au plecat de sărbători nu mai ştie nimeni nimic. Cred că aceşti oameni sunt duşi cu sorcova, şi la propriu, şi la figurat. Pentru că nu ştiu nimic de ei, nu ştiu ce se întâmplă, sunt undeva prin Spania şi nu au mai dat niciun semn, iar mai nou acum a apărut o altă soluţie, o altă opţiune.

Ne-am întâlnit cu Dorin Şerdean şi Cornel Ţălnar luni, au vrut să discute cu echipa, au discutat cu jucătorii importanţi şi li s-a promis că până astăzi (n.r. – vineri, 8 ianuarie) se rezolvă. Cel puţin două salarii. După antrenamentul de azi am avut o întâlnire cu Dorin Şerdean şi cu câţiva jucători şi răspunsul a fost acelaşi ”n-au intrat, o să vină.”, a spus Jerry Gane la Telekom Sport.

Jucatorii de la Dinamo inca asteapta ca spaniolii sa-si onoreze promisiunile
Jucatorii de la Dinamo inca asteapta ca spaniolii sa-si onoreze promisiunile

Jucătorii de la Dinamo se revoltă. „Nu mai putem continua așa!”

„Suntem foarte revoltaţi cu toţii. Jucătorii sunt foarte revoltaţi, au fost supăraţi, au fost reproşuri la adresa lor, la adresa conducerii şi aici exclud DDB-ul pentru că nu are nimic de-a face cu lucrul ăsta. Şi aici mă refer strict la partea spaniolă şi mai nou la cea de aici,

Dorin Şerdean, pentru că el este preşedinte şi el a promis lucrul ăsta, că ar avea o soluţie care să nu depindă de banii lui Cortacero şi să rezolve aceste probleme. Şi normal că au fost discuţii foarte aprinse şi au spus că nu se poate până unde poate să meargă atâta nesimţire încât să fim minţiţi? Am terminat anul în ultimul hal, bătaie de joc şi măcar i-am rugat dacă nu au nimic sigur să nu ne mai mintă. Fiecare după aia să decidă ce vrea”, a mai precizat Jerry Gane.

Suporterii din DDB o tin in viata pe Dinamo
Suporterii din DDB o tin in viata pe Dinamo

Suporterii o țin în viață pe Dinamo

Dinamo a „trăit” în ultima vreme datorită sprijinului venit din partea suporterilor din programul DDB. Aceștia au mai plătit din când în când jucătorii și chiar i-au convins pe unii dintre ei să nu depună memorii. Jerry Gane recunoaște acest lucru.

„Singurii care în acest moment încearcă să facă ceva din ceea ce promit într-adevăr se ţin de cuvât sunt cei din DDB, care înceacă să ajungă la un acord cu jucătorii, cu cei care au plecat, cu cei care sunt aici, să ajungă la un acord în aşa fel încât să nu se meargă mult mai departe ca să vină acele notificări, să plece jucătorii şi alte memorii în scurt timp”, a spus antrenorul lui Dinamo.

Mai sunt patru zile până la meciul cu Hermannstadt, din prima etapă a returului Ligii 1, iar Dinamo stă pe un butoi cu pulbere.

„O să am o discuţie cu întreaga echipă să vedem ce facem, pentru că nu mai putem continua aşa. Sau dacă continuăm măcar să vedem în ce condiţii putem să continuăm, pentru că lucrurile eu le-am spus de la sfârşitul anului că lucrurile sunt destul de grave şi nu au înţeles. Nu am ce să le reproşez jucătorilor. E o decizie greu de luat pentru că nu pot să plec acum şi să las echipa aşa cu 4 zile înainte de a începe returul”, a mai declarat Jerry Gane.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe