Jignire gravă la adresa lui Mircea Lucescu din partea oamenilor pe care i-a făcut fericiți: „Lucescu – Iuda Iscarioteanul”

Giosanu Catinca 04.10.2021, 15:59
Jignire gravă la adresa lui Mircea Lucescu din partea oamenilor pe care i-a făcut fericiți: „Lucescu – Iuda Iscarioteanul”

Dinamo Kiev s-a întâlnit, duminică seară, cu echipa Şahtior Doneţk. Gruparea antrenată de Mircea Lucescu nu a reușit decât o remiză albă cu rivala sa. Acesta este cel de-al doilea meci în care Lucescu nu o poate învinge pe Șahtior Donețk.

Suporterii lui Șahtior i-au adresat cuvinte jignitoare tehicianului român în timpul derby-ului Ucrainei.

Dinamo Kiev – Şahtior, scor 0-0

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a remizat, pe teren propriu, scor 0-0, cu rivala Şahtior Doneţk, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Ucrainei.

Mircea Lucescu, tehnician la Dinamo Kiev din iulie 2020, a antrenat echipa Şahtior în perioada 2004-2016. Asta înseamnă că îi cunoaște foarte bine pe elevii lui Roberto De Zerbi. Și totuși, nu a reușit să treacă de ei.

În timpul meciului încheiat la egalitate, 0-0, suporterii ”minerilor” au afișat un banner jignitor la adresa lui ”Il Luce”.

Lucescu – Iuda Iscarioteanul”, scria pe banner-ul afișat de fanii lui Şahtior.

Reacţia lui Mircea Lucescu după derby

Mircea Lucescu a declarat, după derby-ul Dinamo Kiev – Şahtior Doneţk, scor 0-0, din campionat, că echipa lui a făcut mai puţine greşeli faţă de partida din Supercupa Ucrainei, pierdută, scor 0-3, în faţa aceluiaşi adversar.

Cred că rezultatul reflectă ce s-a întâmplat pe teren şi cum au jucat ambele echipe. Două echipe care practică stiluri diferite: Şahtiorul are tehnica bună a jucătorilor brazilieni, noi avem o bună organizare a jocului şi contraatacuri rapide. Astăzi a fost acelaşi joc ca în Supercupă. Oricine ar fi înscris primul ar fi dictat cursul jocului. Astăzi am făcut mai puţine greşeli, i-am oferit adversarului mai puţine oportunităţi de a contraataca. Desigur, ei au vrut foarte mult să câştige, dar şi noi am vrut cu adevărat să nu pierdem. Nu mă mai interesează Supercupa, a trecut deja. Cel mai important lucru este că am câştigat campionatul şi Cupa Ucrainei.”, a declarat Lucescu, potrivit site-ului oficial al clubului Dinamo.

Mircea Lucescu, performanțe uimitoare cu Șahtior

Mircea Lucescu a reușit performanțe uimitoare cu Șahtior. Tehnicianul a câștigat pentru echipa din Donețk nu mai puțin de 22 de trofee: 8 titluri de campioană, 6 cupe și 7 supercupe ale Ucrainei, plus Cupa UEFA în 2009. Cu Dinamo Kiev are deja tripla campionat-cupă-supercupă în sezonul 2020-2021.