Jigniri la adresa lui Nicușor Dan lansate de Gheorghe Tadici: „Prost e dacă-i plătește salariul ăla Cristinei Neagu”

Bordei Radu / 27.05.2022, 09:03
Jigniri la adresa lui Nicușor Dan lansate de Gheorghe Tadici: „Prost e dacă-i plătește salariul ăla Cristinei Neagu”

Primarul Nicușor Dan a intrat, fără să vrea, într-un scandal uriaș din lumea handbalului. După ce Cristina Neagu a criticat Zalăul antrenat de Gheorghe Tadici, fostul selecționer nu a rămas dator. În răspunsurile sale a fost implicat și edilul capitalei.

Nicușor Dan, „victimă” colaterală în războiul dintre Cristina Neagu și Gheorghe Tadici. „Este un prost”

Venerabilul antrenor este cunoscut pentru modul vulcanic în care se manifestă pe marginea terenului și nici când vine vorba de declarații nu rămâne dator. Antrenorul Zalăului nu a apreciat comentariile Cristinei Neagu. Aceasta a lăsat de înțeles că Zalăul nu s-a întrebuințat contra Rapidului, echipă care este aproape să devină campioană în Liga 1, în dauna „tigroaicelor” de la CSM. Mai mult, la meciul direct contra echipei Primăriei Capitalei, trupa lui Tadici a luptat din greu. așa cum era de așteptat, Tadici n-a apreciat remarcile fostei sale jucătoare.

Asta este maniera ei de a se scuza, de a justifica toate insuccesele, o face de când a venit la CSM. Tot comentează toate rezultatele, toate ratările de a ajunge în Final Four. Să ai buget de 4 milioane și să nu iei campionatul în România…

Ea uită că Tadici a debutat-o la națională, în 2007, când nimeni nu credea în ea. Era Mondialul din Franța. Dar văd că a ajuns și ea să se bazeze pe deviza din popor „Prost nu e cine cere, prost e cine dă”. În cazul de față, pot spune că prost e Nicușor Dan, care îi plătește un asemenea salariu. S-a lăsat și el păcălit, cum o face Firea. Tot aud că o să pună mâna pe Cupa Campionilor, așa că mai merge unul, a declarat Tadici, pentru GSP

Cristina Neagu a făcut acuzații grave

SM București a avut mari emoții cu HC Zalău, în deplasare. Cristina Neagu&Co au fost conduse la pauză, scor 15-12, dar s-au impus în final, scor 26-24. Dacă CSM București n-ar fi câștigat, Rapid ar fi fost campioană.

Cristina Neagu a reacționat dur la finalul partidei și a lansat un atac pe Facebook: