„Tigroaica” Cristina Neagu, „acasă” la Max Verstappen, campionul mondial de Formula 1. Unde se află cea mai bună handbalistă a planetei

Giosanu Catinca / 03.07.2022, 14:19
„Tigroaica” Cristina Neagu, „acasă” la Max Verstappen, campionul mondial de Formula 1. Unde se află cea mai bună handbalistă a planetei

Cristina Neagu, cea mai valoroasă jucătoare de handbal din România, adoră să privească cursele de Formula 1. Jucătoarea româncă s-a desplasat în Marea Britanie special pentru a lua parte la Marele Premiu de Formula 1 de la Silverstone. Cum a fost surprinsă campioana noastră.

Cristina Neagu a fost prezentă la Silverstone

Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii este transmis în direct, duminică, de la ora 17:00, pe Digi Sport 1. Cristina Neagu nu a vrut să urmărească cursa de sâmbătă din propriul fotoliu. Ea a ținut neapărat să prezentă la Silverstone.

Interul-stânga al „tigroaicelor” îi apreciază enorm pe Max Verstappen şi Sergio Perez. Românca i-a susținut pe cei doi piloți încă din timpul calificărilor pentru Marele Premiu.

Cum a fost surprinsă jucătoarea noastră

Handbalista Cristina Neagu s-a fotografiat la boxele Red Bull Racing, după ce piloţii echipei ei favorite au obţinut al doilea şi al patrulea timp pentru cursa de la Silverstone, ce va avea loc duminică, după ora 17.00.

Faimoasa jucătoare a postat imaginile pe contul său de Instagram. Fotografiile au strâns o mulțime de aprecieri din partea fanilor. Imaginea a primit 500 de like-uri în doar 20 de minute.

Mesajul uimitor al Cristine Neagu

Românca a avut un mesaj pentru cei doi piloți de Formula 1. Campioana noastră le-a urat succes piloţilor echipei austriace.

Experiență minunată în prima zi la F1 British Grand Prix 2022 de la Silverstone! Piloții RedBull au obținut timpi buni în calificările de astăzi și vor pleca din P2 (Max) & P4 (Checo). Le țin pumnii!”, a transmis Cristina Neagu, prin intermediul contului personal de Instagram.