Joacă în Liga 1 și se laudă cu un Ferrari de 200.000 de euro „făcut pe comandă”. Vânzătorii: „Felicitări pentru un preț atât de bun!”

Marian Cărăvan 08.01.2021, 13:31
Joacă în Liga 1 și se laudă cu un Ferrari de 200.000 de euro „făcut pe comandă”. Vânzătorii: „Felicitări pentru un preț atât de bun!”

Unul dintre tinerii fotbaliști din Liga 1 a reușit să impresioneze. Nu prin performanțele de pe teren, ci prin bijuteria pe care o conduce. Acesta se laudă cu un Ferrari de 200.000 de euro „făcut pe comandă”. I-a scris unui artist cunoscut din România, căruia i-a propus să dea o tură cu bolidul și să facă o poză pentru mama sa. Inițial, artistul a crezut că vorbește cu un fotbalist de la celebra Juventus.

Jucătorul care l-a impresionat pe Dorian Popa cu un Ferrari de 200.000 de euro

Atunci când i-a scris lui Dorian Popa, tânărul fotbalist Raoul Baicu nu și-ar fi imaginat că avea să ajungă vedetă într-un videoclip realizat de artist. Raoul Baicu face senzație cu mașina sa, un Ferrari Portofino, o bijuterie în valoare de 200.000 de euro. Dorian Popa povestește cum a ajuns să-l cunoască pe fotbalistul legitimat la Astra Giurgiu.

„Mi-a scris un băiat extrem de cool pe mail. Scrie că e Raoul Baicu și că are un Ferarri Portofino. Mi-a spus «Știu că e mașina visurilor tale și aș vrea să ne întâlnim ca să dai o tură cu ea, să vezi cum este. Este a mea și ți-o pot da oricând. Vreau să facem o poză pentru mama mea”. Mai rar băieți ca Raoul. Am văzut că e fotbalist și joacă la Astra.

Când am văzut pozele, am zis «Joci la Juventus?», După am aflat că și Astra are dungi albe și negre. Ferrari Portofino este mașina pe care mi-o doresc”, a spus Dorian Popa în vlogul său.

Ferrari Portofino ajunge de la 0 la 100 km/ în 3,5 secunde și are o viteză maximă de 320 km/h. Dorian Popa s-a arătat încântat de mașina pe care o are Raoul Baicu, tânărul atacant al Astrei Giurgiu.

„Ferrari Portofino e mașina care, la 200.000 de euro, are cel mai bun raport preț-opulență. Are toate extra opțiunile posibile. Un cauciuc costă 2.000 de euro. Dacă nu le pui pe cele speciale, pierzi garanția.

Are un motor V8, cu 600 de cai putere și un motor de 4 litri. Mașina a avut 700 de kilometri la bord când a cumpărat-o și e «custom made». Cel de la Ferrari l-au felicitat pe Raoul pentru că a luat o mașină la un preț foarte bun. Mamă, acum știu pentru ce muncesc!”, a mai spus cântărețul.

Dorian Popa, la volanul masinii lui Raoul Baicu
Dorian Popa, la volanul masinii lui Raoul Baicu

Raoul Baicu joacă de un an la Astra

Raoul Baicu s-a transferat la Astra Giurgiu în ianuarie 2020. Venit de la Universitatea Craiova, tânărul atacant a semnat atunci cu giurgiuvenii un contract valabil pe trei sezoane și jumătate.

În acest sezon a bifat doar două meciuri în tricoul Astrei Giurgiu. Născut la data de 5 aprilie 2000, Raoul Baicu are o cotă de piață de 100.000 de euro.

Despre Raoul Baicu s-a vorbit prima oară încă din perioada în care era internațional U15. Fostul selecționer al acelui lot, Viorel Moldovan, l-a și botezat „Henry de România”. Tânărul atacant a fost monitorizat chiar și de Gheorghe Hagi, care a încercat să-l transfere la Academia lui. Fără succes, însă. Tatăl lui Raoul nu a fost de acord, preferând să-l lase la Școala de Fotbal a lui Dani Coman.

Până să ajungă la Astra, Raoul Baicu a bifat câteva prezențe în tricoul Universității Craiova. Cel mai important moment din cariera sa a fost golul marcat în poarta celor de la RB Leipzig, în preliminariile Europa League, anunțau giurgiuvenii în momentul transferului tânărului atacant care se laudă cu un Ferrari de 200.000 de euro făcut pe comandă.

Urmăriți Playsport.ro și pe