Jose Mourinho, făcut K.O. de propriul jucător. “El e vinovatul” Cum arată antrenorul portughez după “agresiune”

Moldoveanu Camelia / 14.05.2022, 10:53

Jose Mourinho a ajuns pe mâna doctorilor, înaintea meciului AS Roma – Venezia, din cauza unui jucător de la propria echipă. Antrenorul portughez a dezvăluit totul pe rețelele de socializare, însă „agresorul” greșit a fost hărțuit de către internauți.

Lovitură dură încasată de Jose Mourinho la antrenamente

AS Roma urmează să întâlnească Venezia sâmbătă, de la ora 21:45. Însă, Jose Mourinho o să intre pe teren „șchiopătând sau purtând papuci”, după cum a dezvăluit într-o postare în care le-a arăta fanilor că se află sub îngrijiri.

Se pare că totul ar fi avut loc la antrenamentul de dinaintea meciului cu Venezia, însă „The Special One” nu a vrut să spună cu subiect și predicat cine este agresorul:

Dacă mă vedeți șchiopătând sau purtând papuci, să știți că jucătorul K m-a lovit… K e RK sau MK?”, a spus Jose Mourinho pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jose Mourinho (@josemourinho)

Fanii lui AS Roma au luat foc imediat și l-au atacat dur pe Rick Karsdorp pe rețelele de socializare, dar se pare că nu el era făptașul:

După ce Rick Karsdorp a fost hărțuit pe rețelele sociale, a trebuit să postez această fotografie și să spun că Marash Kumbulla e vinovatul”, a lămurit antrenorul portughez pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jose Mourinho (@josemourinho)

Elevii lui „The Special One” pregătesc o surpriză fanilor

Publicația italiană Il Tempo a publicat o fotografie cu un tricou al Romei, despre care susține că ar fi cel principal pentru stagiunea 2022-2023. Dacă se va dovedi că într-adevăr acesta va fi echipamentul oficial al echipei din capitala Italiei în sezonul viitor, atunci fanii acesteia vor fi extrem de încântați.

Asta pentru că pe acest tricou va fi prezent în mai multe locuri acronimul „ASR”, pentru care suporterii au fost ani în șir în război cu conducerea clubului. Ei au fost extrem de furioși în momentul în care s-a decis ca aceste litere să fie înlăturate de pe emblema clubului și înlocuite cu „Roma 1923”.

Noul echipament al AS Roma
Noul echipament al AS Roma

Ei au cerut în nenumărate rânduri fostei și actualei conduceri a clubului să revină la sigla veche, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Acum, se pare că s-a optat pentru o variantă de mijloc. Emblema va rămâne aceeași, cea fără acronimul „ASR”, dar acesta va fi regăsit în schimb în mai multe locuri pe tricoul de joc.

De asemenea, un alt element de noutate este reprezentat de gulerul tricourilor, care va avea un contur de culoare galbenă și doar un nasture. De asemenea, numele celor doi sponsori, New Balance și digitalbits, vor fi scrise tot cu această culoare.

Totodată, pe aceste tricouri vor fi desenate mai multe carouri, iar pe spate vor fi scrise cuvintele „Figli di Roma”, adică „Fiii Romei”. În interiorul literei O din această sintagmă ar urma să fie desenat un cap de lup, simbolul clubului și al orașului.