Jucător de la CSA Steaua în lotul echipei naționale sub 21 de ani. Pe cine a convocat Florin Bratu de urgență. Sunt două noutăți

Catinca Giosanu 24.03.2022, 23:11
Jucător de la CSA Steaua în lotul echipei naționale sub 21 de ani. Pe cine a convocat Florin Bratu de urgență. Sunt două noutăți

Florin Bratu a anunțat, sâmbăta trecută, care sunt fotbaliștii pe care i-a convocat pentru partidele amicale cu Finlanda și Maroc. Selecționerul echipei naționale de tineret a României a fost nevoit să facă anumite schimbări. Surprinzător este faptul că a apelat la un jucător de la CSA Steaua.

Pe cine a convocat Florin Bratu de urgență

Florin Bratu, actualul selecționer al naționalei U21, a făcut publică lista cu jucătorii la care a apelat pentru amicalele cu Finlanda și Maroc.

Tehnicianul nu s-a putut baza pe serviciile lui Alexandru Tîrlea, așa că a apelat la Alexandru Georgescu. Florin Bratu s-a văzut nevoit să facă mai multe schimbări în lotul de echipei naționale de tineret a României.

Selecționerul s-a trezit că a rămas fără alți doi tricolori, după ce fotbaliștii au părăsit cantonamentul de la Buftea. Marius Corbu și Szilard Gyenge l-au lăsat baltă pe actualul selecționer al naționalei U21.

Anunțul făcut de FRF

Pe posturile lui Marius Corbu și a lui Szilard Gyenge vor evolua doi jucători din Liga 2. Florin Bratu a decis să îi convoace pe Salvatore Marrone de la Csikszereda și Raul Bălbărău, portar legitimat la CSA Steaua.

Reprezentanții Federației Române de Fotbal (FRF) au transmis că Salvatore Marrone și Raul Bălbărău vor ajunge peste câteva ore în sânul echipei naționale.

Din cauza unor probleme fizice, Marius Corbu și Szilard Gyenge au părăsit cantonamentul tricolorilor de la Buftea. În locul acestora, selecționerul Florin Bratu a decis să îi cheme pe Salvatore Marrone de la Csikszereda, respectiv Raul Bălbărău, portar legitimat la CSA Steaua. Cei doi vor ajunge în cantonamentul U21 în această seară.”, se arată în comunicatul remis de către reprezentanții FRF.

Cum arată lotul naționalei U21

PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Raul Bălbărău (CSA Steaua);

FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Marius Leca (Dunărea Călărași), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Ricardo Farcaș (Siena | Italia), Tudor Telcean (CSC 1599 Șelimbăr), Victor Dican (FC Botoșani), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK);

MIJLOCAȘI: Salvatorre Marrone (Csikszereda), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Constantin Grameni (Farul Constanța), Andrei Mărginean (Messina | Italia), Mihai Lixandru (CS Mioveni);

ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Marković (Universitatea Craiova), David Miculescu (UTA Arad), Daniel Birligea (CFR Cluj).

Urmăriți Playsport.ro și pe