Ștefan Târnovanu, mesaj direct pentru Andrei Vlad după FCSB – FC Voluntari 1-0

Octavian Vasilescu / 06.03.2022, 22:57
Ștefan Târnovanu, mesaj direct pentru Andrei Vlad după FCSB – FC Voluntari 1-0

Portarul Ștefan Târnovanu (21 de ani) a salvat-o pe FCSB în finalul meciului cu FC Voluntari, iar apoi Octavian Popescu (19 ani) a marcat golul victoriei.

Meciul a fost decis în minutul 90+4, după golul fabulos reușit de Octavian Popescu. Nouarul de la FCSB l-a învins pe Mihai Popa cu un șut de la 25 de metri, stil ‘folha seca’.

Ștefan Târnovanu, mesaj pentru Andrei Vlad: „Înainte de toate suntem prieteni”

După meci, Ștefan Târnovanu a spus că are o relație foarte bună cu Andrei Vlad (22 de ani), portarul scos din lot de patronul Gigi Becali (63 de ani) după gafa din meciul cu FC Argeș. Târnovanu a spus că Vlad traversează un moment dificil, dar nu a așteptat o gafă a acestuia pentru a prinde postul de titular:

Să nu se înțeleagă că am așteptat să greșească Vlad. Mi-am așteptat șansa, am apărat la ocazia lui Fulop și în final am câștigat. Am vorbit cu Andrei, avem o legătură strânsă, suntem prieteni.

Înțeleg că trece printr-o perioadă grea, sunt alături de el. Înainte de toate suntem prieteni! O victorie cu emoții, vom da totul în play-off. Noi credem în titlu, altfel nu am mai sta pe teren. Vedem ce va fi în play-off. Mă bucur că n-am plecat pe fentă la șutul lui Fulop, am reușit să apăr și apoi am câștigat”, a spus Ștefan Târnovanu, după FCSB – FC Voluntari 1-0.

FCSB a câștigat după trei etape la rând fără succes: 1-1 vs CS Mioveni, 0-2 vs Farul Constanța, 0-1 vs FC Argeș.

Ce a spus Octavian Popescu după FCSB – FC Voluntari 1-0

Eroul de la FCSB, Octavian Popescu, a spus că este foarte fericit pentru acest succes:

Sincer, nu mă așteptam! Am prins curaj, am început excelent anul și e bine că marchez. Sunt foarte fericit, e o ambiție în plus să trag echipa după mine. Am bătut o lovitură liberă, dar în tribună”, a spus Octavian Popescu, la finalul meciului.

Constantin Budescu: „E dureros că am pierdut în ultima secundă”

Vedeta celor de la FC Voluntari, Constantin Budescu, a spus că este un eșec dureros pentru el și colegii săi. Budescu a apreciat golul superb marcat de Octavian Popescu:

Este dureros că am pierdut în ultima secundă, dar nu avem ce face. A fost un fol frumos, dar din păcate nu a fost binevenit pentru noi.

Am mai spus asta. Reușea și la antrenamente, dar îi iese și la meci și asta e foarte bine pentru el (despre Octavian Popescu, n.r.).

O să avem un play-off foarte greu, cu cele mai bune șase echipe din campionat. Sperăm să facem față și să obținem cât mai multe puncte. Nu ne-am relaxat, ăsta este jocul nostru”, a spus Budescu.