Jucătorii CFR-ului, triști după egalul de pe Arena Națională. „Am scăpat victoria printre degete”

Bădulescu Silvian / 23.01.2022, 22:29
Jucătorii CFR-ului, triști după egalul de pe Arena Națională. „Am scăpat victoria printre degete”

FCSB și CFR Cluj au încheiat la egalitate derby-ul primei etape din 2022. După un meci cu fotbal spectacol, faze de gol și execuții, cele două echipe își împart punctele.

„Am scăpat victoria printre degete”

Deși au fost egalați, practic, la ultima fază, Ciprian Deac consideră că egalul este rezultatul echitabil, deși clujenii sunt triști pentru că fost egalați în prelungiri. Acesta a declarat că, fiind primul meci din an, era normal să fie fără ritm de joc ambele formații.

A fost un meci frumos, ambele echipe și-au dorit victoria. Din păcate, am pierdut cele 3 puncte la ultima fază a meciului. În prima repriză am fost mai agresivi, am stat mai mult în terenul lor. În a doua repriză, era normal să vină peste noi, am încercat să conservăm avansul. Fiind primul meci din acest an, e clar că ambele echipe n-au ritm de joc. Nu suntem așa cum vrem să fim. Au fost multe spații, multe ocazii, era de așteptat. Vă dați seama că a fost supărat Mister, am scăpat victorie printre degete.

În ciuda faptului că avansul ardelenilor este de zece puncte, Ciprian Deac consideră că titlul încă nu este decis.

Dacă am fi câștigat, luam o opțiune serioasă pentru titlu. Cred că se va juca până în ultima etapă. Din două meciuri, cu înjumătățirea, te pot ajunge. Am avut un program mai accesibil, dar acum urmează meciurile grele.

„Suporterii m-au primit bine, mă așteptam să mă primească mai ostil”

Alexandru Chipciu a marcat golul trei în această partidă, aducând, din nou, avantajul pe tabelă pentru CFR Cluj. El este de părere că CFR a pierdut două puncte.

Am simțit că poți să dai gol dar și să iei, din teren, mai ales pentru noi, care luăm goluri puține. Noi suntem triști că n-am câștigat. Probabil și pentru că a fost primul meci, dar și a condițiilor de pregătire, m-a surprins prima repriză. A fost un meci cu ritm, pe noi ne-a surprins și faptul că au jucat cu 3 fundași centrali. Dar, da, e trist că am pierdut două puncte. Era favorabil un egal înainte de meci, dar, în aceste condiții, e cam trist.

Totodată, la golul marcat împotriva FCSB-ului, mijlocașul născut în Brăila nu s-a bucurat, din respect față de fosta lui echipă. Mai mult, în conflictul CSA vs FCSB, el este de părere că echipa lui Gigi Becali este adevărata Steaua.

Am avut parte de lucruri frumoase aici, la FCSB, și, în semn de respect, nu m-am bucurat. Suporterii m-au primit bine, mă așteptam să mă primească mai ostil. Datorită atmosferei din seara asta, cred că asta e Steaua București. Acum sunt la altă echipă, îmi fac treaba ca un profesionist, mă simt foarte bine la Cluj.

Nu în ultimul rând, Alexandru Chipciu a negat orice fel de negocieri cu Universitatea Craiova.

S-a discutat doar în presă despre un transfer la Craiova, eu n-am vorbit nimic cu nimeni. În aceste momente, sunt mai aproape să rămân la Cluj pentru o perioadă mai lungă. Când ai salariu mare, trebuie să ai jocuri bune. Când o să joci bine, n-o să fii lăudat, când joci prost, ești criticat. Sunt obișnuit cu lucrurile astea.