Jucătorii de la FCSB îl ironizează pe Gigi! Ce pariuri au ajuns să facă pe seama patronului

Mihai Cheles 25.01.2021, 11:36
Jucătorii de la FCSB îl ironizează pe Gigi! Ce pariuri au ajuns să facă pe seama patronului

Nu mai există secrete în privința modului în care sunt realizate schimbările la FCSB, în timpul partidelor. Toată lumea știe că ordinele vin „de sus”, de la patron. Astfel, cel mai probabil din plictiseală, jucătorii de la FCSB îl ironizează pe Gigi Becali pentru obiceiul său și încearcă-i ghicească modificările pas cu pas.

Jucătorii de la FCSB îl ironizează pe Gigi! Ce pariuri au ajuns să facă pe seama patronului

Schimbările pe care le ordonă Gigi Becali au devenit subiect de amuzament și inspirație pentru jucătorii de la FCSB. Potrivit Gazetei Sporturilor, jucătorii pariază între ei, înaintea partidelor oficiale, cine cred ei că vor fi scoși din teren sau cine va intra.

O statistică interesantă arată că FCSB a efectuat 28 de schimbări la pauza partidelor din Liga 1, nefiind un meci din cele 18 de până acum, în care Anton Petrea să nu fi schimbat un jucător după primele 45 de minute. Semn că Gigi Becali n-a fost niciodată pe deplin mulțumit de jocul prestației sale.

Darius Olaru, noua victimă a lui Gigi Becali?

Gigi Becali și-a amplificat această poftă de a comanda schimbările în ultimele sezoane. A început cu atacantul Adrian Petre, pe care îl cumpărase din Danemarca pentru mai mult de jumătate de milion de euro. La un moment dat, fotbalistul era cu moralul la pământ din cauza faptului că nu prindea niciodată minutul 46.

După ce Adrian Petre a fost împrumutat la Cosenza, liga a doua din Italia, la FCSB a ajuns Sergiu Buș. Practic, i-a luat locul în echipă lui Adrian Petre, dar i-a moștenit și „blestemul”. Gigi Becali și-a luat o povară de pe cap reușind să-l vândă-n Coreea de Sud, la Seongnam, pentru 450.000 de euro.

Acum, se pare, următorul pe listă este Darius Olaru. Un jucător mai de mijlocul terenului, dar care, se pare, l-a supărat pe Gigi Becali în ultima perioadă. S-a zvonit că fotbalistul ar fi pe lista mai multor formații din străinătate, printre ele West Ham și Krasnodar.

Nimic nu anunța „ruptura” actuală. Oficialii echipei au susținut că, de fapt, Olaru este doar victima principiului rotației și nimic mai mult. Surse apropiate clubului, spun că se încearcă construirea unui paravan, între mass-media și ce se întâmplă în realitate.

În prima etapă a anului, cu Astra, Olaru a fost scos din teren în minutul 75. În cea de-a doua, contra Viitorului. fostul mijlocaș de la Mediaș a fost scos la pauza partidei, iar cea mai recentă, Darius a fost rezervă și a intrat la începutul reprizei secunde.

Jucătorii de la FCSB îl ironizează pe Gigi! Ce pariuri au ajuns să facă pe seama patronului

Urmăriți Playsport.ro și pe