Man a izbucnit după victoria FCSB-ului cu Voluntari: „Nu știu ce au oamenii cu mine. Nu e corect”

Catinca Giosanu 23.01.2021, 09:48
Man a izbucnit după victoria FCSB-ului cu Voluntari: „Nu știu ce au oamenii cu mine. Nu e corect”

Golgheterul Dennis Man a izbucnit după victoria FCSB-ului cu Voluntari. Ce mesaj a transmis tânărul fotbalist după meciul de aseară?

Dennis Man a izbucnit după victoria FCSB-ului cu Voluntari

În vârstă de numai 22 de ani, Dennis Man a marcat primul gol al partidei dintre FCSB și FC Voluntari, scor 2-1. Cel de-al doilea a fost marcat de Tănase.

În minutul 70, Man a obținut un penalty pentru FCSB şi a luat mingea în mână, pentru a executa. Florin Tănase, cel care bate de obicei loviturile de pedeapsă, s-a uitat mirat către banca de rezerve. Toni Petrea i-a făcut semn căpitanului să execute, iar acesta i-a luat mingea din mână lui Man. Astfel, Tănase a marcat cel de-al doilea gol din penalty.

FCSB a învins-o pe FC Voluntari cu 2-1 şi va rămâne lider în Liga 1 şi după etapa a 18-a. De menționat este că FCSB nu a reușit până acum să treacă de echipa lui Bogdan Andone la o distanță mai mare de un gol.

 

Dennis Man la partida cu FC Voluntari
Dennis Man la partida cu FC Voluntari

Man, supărat după victoria cu FC Voluntari: ”Se răzbună pe mine acum”

Dennis Man a declarat că vrea să câștige titlul în FCSB, apoi să își analizeze variantele pentru viitor.

Importante sunt cele trei puncte, mergem încrezători înainte. A fost un meci greu, s-a resimţit oboseala de la meciul trecut, au fost puţine zile de recuperare, dar nu avem ce face. E mai greu să te menţii, important e să mutăm presiunea pe CFR. Ei au un lot valoros şi foarte mare, cu jucători buni, nu ştiu dacă plecarea lui Djokovic e o problemă. Important e ca noi să ne câştigăm meciurile pe care le avem şi să punem puncte în clasament”, a declarat Dennis Man, la scurt timp după încheierea partidei cu FC Voluntari.

Cu toate că s-a vorbit despre un eventual transfer, golgheterul FCSB demontează această idee.

Nu ştiu de nicio ofertă, văd şi eu prin ziare ce se scrie… Sunt zilnic transferat pe la toate echipele din Europa, dar nu sunt eu de vină şi nu e problema mea asta. Văd că oamenii se răzbună pe mine, dar eu încerc să-mi fac treaba pe teren. Nu mă gândesc la un transfer acum. Încerc să-mi văd de treaba mea, să dau totul cât timp sunt aici şi să las la o parte transferurile şi ce se scrie zi de zi. La sfârşitul campionatului să dea Dumnezeu să ieşim campioni şi vom vedea pe ce drum vom merge”, a mai spus Dennis Man.

Dennis Man este cel mai bun marcator din Liga I. Până acum, el a bifat 14 goluri, spre deosebire de Tănase, care a înscris de 13 ori.

Urmăriți Playsport.ro și pe