Jucătorii FCSB-ului dau de pământ cu Todoran: „Mai mult stăteam la antrenamente. Am avut probleme și cu echipe din Liga 2”

Ștefănescu Dragoș / 23.08.2021, 23:59
Jucătorii FCSB-ului dau de pământ cu Todoran: „Mai mult stăteam la antrenamente. Am avut probleme și cu echipe din Liga 2”

FCSB a obținut o remiză în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Debutul lui Edi Iordănescu la FCSB nu a fost un succes așa cum își dorea tehnicianul. După meci, jucătorii FCSB-ului dau de pământ cu Todoran, pe care îl învinuiesc pentru lipsa rezultatelor.

Jucătorii FCSB-ului dau de pământ cu Todoran

În această seară, Edi Iordănescu a debutat pe banca tehnică a FCSB-ului în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe. După o partidă extrem de disputată, elevii lui Iordănescu au obținut un rezultat de egalitate (1-1).

La finalul meciului Vali Crețu a dat câteva declarații uluitoare prin care l-a atacat clar pe fostul antrenor Dinu Todoran.

Nu este un rezultat la care ne așteptam, în repriza secundă am căzut și nu ne-am revenit. Sunt multe de discutat, va fi mult de muncă și fiecare trebuie să arate pe teren. O să fie bine, trebuie să fim concentrați. E foarte bine că a venit Edi, îl știu de la Mediaș. Trebuie să avem spritiul de achipă care ne-a lipsit. Până acum, mai mult stăteam la antrenamente. Cu mingea nu am lucrat ce trebuia. Am discutat cu antrenorul, da…Au fost amicale și cu echipe din Liga a 2-a unde am avut probleme. Trebuia să ne dea de gândit. Sper să o reglăm, dar eu îl știu pe Edi și o să facă treabă bună. Fiecare jucător se va elimina dacă nu va da 100%. Dânsul știe cum e să facă un grup unit”, a delcarat Vali Crețu.

Edi Iordănescu are așteptări mari de la jucătorii FCSB-ului

După remiza cu Sepsi, Edi Iordănescu a declarat că așteaptă pe viitor mult mai mult de la elevii săi. Tehnicianul a subliniat și faptul că nu a avut timpul necesar la dispoziție pentru a aduce mari schimbări în jocul echipei.

Am avut 4 zile la dispoziție să identific anumite lucruri și primele concluzii sunt că avem tare mult de muncă. E o echipă predominant tânără și trebuie să o luăm pas cu pas. E plină competiție și nu pot interveni agresiv. Trebuie să fim echilibrați, maturi, în frunte cu mine, iar cu răbdare să încercăm să ducem echipa acolo unde îmi doresc. Acum suntem foarte departe. E un dezavantaj major că e plină competiție. Echipa a dorit, a vrut, dar am simțit în multe momente și foarte multă precipitare. Ei și-au dorit, i-am simțit, din păcate ne-a ieșit prea puțin.

E importantă banca, mereu m-ați văzut pozitiv și constructiv în mesaje, avem mulți tineri. Am mai pierdut și un jucător important, Moruțan, să vedem ce se întâmplă cu transferul lui. E posibil să mai avem nevoie de 1-2 jucători, vom analiza. În linii mari eu am încredere în acest grup, dar timpul ne e inamic.

Eu aștept mult mai mult din toate punctele de vedere. Mental, personalitate, să fim mai organizați, să fim mai intenși în joc, să colaborăm mai mult. E clar că se văd niște lucruri. D-asta am fost chemat, d-asta era echipa în situația în care eram. Trebuie etapă cu etapă și pas cu pas. Nu putem să transformăm o echipă de pe o zi pe alta”, a spus Edi Iordănescu pentru Digi Sport.