Dinu Todoran s-a despărțit de FCSB. Ce l-a nemulțumit pe fostul tehnician

Bordei Radu / 19.08.2021, 14:18
Dinu Todoran s-a despărțit de FCSB. Ce l-a nemulțumit pe fostul tehnician

Eșecul cu Rapid i-a fost fatal lui Dinu Todoran. Antrenorul a simțit, la finalul partidei, că nu mai are viață lungă la FCSB. Gigi Becali s-a mișcat repede și l-a înlocuit cu Edi Iordănescu, căruia i-a dat mână liberă le echipă.

„Todoran va merge la echipa a doua” a fost mesajul patronului, după ce l-a anunțat pe Iordănescu. Se pare, totuși, că fostul tehnician al echipei are alte gânduri. Todoran se gândește să prindă un contract la o altă echipă.

Todoran nu mai rămâne la FCSB. Ce așteaptă antrenorul ca să se despartă definitiv de echipa patronată de Gigi Becali

Dinu Todoran așteaptă să încaseze ultimii bani pe care îi mai are de primit și a ales să plece de la club. Asta chiar dacă Becali se oferise să îl păstreze. Antrenorul speră să își continue cariera în altă parte, unde poate avea putere de decizie.

Todoran a recunoscut că echipa nu juca așa cum trebuie, după meciul pierdut cu Rapid.

Jocul nu e cel care trebuie să fie. Mă așteptam la altceva, așa cum cred că toată lumea se aștepta la noi. Normal, când pierzi un meci, e de vină antrenorul. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Eu sunt de vină pentru că lucrurile nu merg bine, spunea Todoran

Nici jucătorii nu îl mai ascultau la antrenamente, iar la finalul derby-ului, căpitanul Tănase și Iulian Cristea l-au criticat și au cerut o schimbare. „El îi pregătește bine, dar ei nu îl ascultă deloc” spunea Gigi Becali, înainte să înceapă negocierile cu Edi Iordănescu.

Schimbare de „regim” la FCSB. A venit un antrenor cu greutate

Edi Iordănescu are parte de liberatea la care Todoran doar visa. Fostul antrenor al CFR-ului a cerut libertate totală de la Gigi Becali și acesta i-a acordat-o.

S-a ajuns prea jos, probabil greșesc și eu. Toată lumea îmi zice, iar eu mă ambiționez așa. Am obosit. De aceea i-am dat lui Edi ce a vrut, nu îmi pasă. 9 luni el este șeful, a anunțat latifundiarul

Adrian Porumboiu laudă și el mișcarea lui Gigi Becali. Aceasta se poate dovedi câștigătoare.

Este tobă de carte, a studiat, mereu învață. El lucra profesionist la Vaslui, făcea trasee, de toate, este cu 10 clase peste Șumudică. Ăsta este antrenor de cartier. Acum nu știu ce va face la FCSB, dar cred că se va vedea mâna lui. Gigi a făcut o alegere foarte bună. Acum să se și țină de cuvânt, a declarat, pentru sport.ro, Adrian Porumboiu.