Jucătorii lui Dinamo le dau fiori fanilor: „Retrogradarea e aproape. Ne e frică. Îmi vine să mă las de fotbal”

Gabriel-Alexandru Ioniță 13.03.2022, 23:17
Jucătorii lui Dinamo le dau fiori fanilor: „Retrogradarea e aproape. Ne e frică. Îmi vine să mă las de fotbal”

Dinamo a pierdut derby-ul cu Rapid disputat la Mioveni în prima etapă a play-out-ului Ligii 1, scor 1-3. După meci, fotbaliștii lui Dusan Uhrin Jr. au fost de acord că au făcut foarte multe greșeli individuale din cauza faptului că au intrat în meci destul de relaxați.

De asemenea, „câinii” au făcut unele declarații care le vor crea noi coșmaruri suporterilor. Răzvan Grădinaru a spus că simte că retrogradarea echipei din Ștefan cel Mare este aproape în acest moment.

Fotbaliștii lui Dinamo se gândesc din ce în ce mai des că vor retrograda în acest sezon

Fotbalistul venit de la Gaz Metan Mediaș a explicat că există o presiune foarte mare pe umerii jucătorilor lui Dinamo în acest moment. Și crede că unii dintre ei nu reușesc să o gestioneze foarte bine. De asemenea, Grădinaru a spus că îi vine chiar să se lase de fotbal când vede în ce situația a ajuns echipa cu care a semnat recent.

Este un moment dificil, am pierdut trei puncte într-un derby, ne cerem scuze fanilor. În momentul de față obiectivul este barajul. Ne dorim victorie meci de meci și sperăm să arătăm asta și în teren. Cred că nu am intrat foarte concentrați în meci. Ne pare rău că nu am reușit să revenim. Și pe noi e presiune. Sper să arătăm mult mai bine în meciurile viitoare și să aducem punctele.

Poate unii jucători nu rezistă la presiune. Retrogradarea e aproape, ne e frică. E dificil să vezi atâția oameni care susțin această echipă că își pun speranța în noi și noi să îi dezamăgim. Schimbările astea de antrenori sunt tot din vină noastră. Ei ce pot să facă?

(n.r. Despre Figueiredo) Nu poți să dai vină pe nimeni. Asta e, o greșeală. Trebuia să îl scoatem noi, cei din teren. Dinamo a pierdut pe multe greșeli, cartonașe roșii. Dacă am ajuns să ne fie frică și de Clinceni îmi vine să mă las de fotbal”, a spus Răzvan Grădinaru la finalul partidei.

Chiar și Vlad Morar a fost surprins de golul pe care l-a marcat

Vlad Morar a marcat singurul gol al lui Dinamo în urma unei faze la care apărarea Rapidului a fost surprinsă de faptul că Torje a executa foarte repede o lovitură liberă. Atacantul „câinilor” a dezvăluit că și el a fost luat pe neașteptate de acea pasă, dar s-a redresat rapid și a reușit să îl învingă pe Horațiu Moldovan.

Am început foarte prost prima repriză. În a doua cred că am avut mai multe ocazii de a marca. Cei care intră trebuie să își facă treaba. Cred că greșelile individuale ne-au costat în seara asta. Nu vreau să comentez despre antrenor, oricine o să fie o să dăm totul. Gabi m-a strigat, nici nu eram atent. Mi-a dat-o și am scăpat singur cu Moldovan.

Cred că începem foarte relaxați meciurile și asta ne costă. Sperăm ca de etapa viitoare să nu mai facem astfel de greșeli. Nu ar trebui să fie nici presiune. Sper că vom câștiga meciuri. Sperăm să prindem barajul și să terminăm bine acest an. O să jucăm fiecare meci la victorie”, a spus și Vlad Morar.

Dusan Uhrin îi bagă în ședință pe jucătorii lui Dinamo: „Am făcut multe greșeli. O să vorbesc personal cu ei”. Cehul pare deja resemnat: „Pregătesc echipa pentru baraj”