Jucătorii lui Dinamo le dau speranțe suporterilor înaintea meciului retur cu „U” Cluj: „Aşteptăm un miracol „

Bordei Radu / 27.05.2022, 15:22
Jucătorii lui Dinamo le dau speranțe suporterilor înaintea meciului retur cu „U” Cluj: „Aşteptăm un miracol „

Jucătorii lui Dinamo cred în minuni și promit fanilor că vor rămâne și în sezonul următor în prima ligă. Pentru asta trebuiie să câștige cu minim 2-0, pentru a duce meciul cu „U” Cluj în prelungiri.

Jucătorii lui Dinamo promit revanșa în fața clujenilor. „Rezultatul din tur nu este cel corect”

Dinamoviștii mai au o singură șansă să evite un dezastru istoric. Va fi foarte greu, după eșecul categoric din tur. Atunci „câinii” au evoluat bine în repriza secundă, au avut și ocazii mari, dar au plecat învinși.

Nu a fost un rezultat corect, noi am avut ocazii numeroase, dar ne-a părăsit norocul noroc. Eu chiar cred că nu este imposibil să marcăm 3 goluri, duminică așteptăm miracolul. Chiar este posibil, în fotbal oricând se poate întoarce roata.

Știu că nu este o situație ușoară, suntem conștienți. Trebuie să acceptăm ce se întâmplă și să ne concentrăm la fotbal. Suporterii sunt nemulțumiți, dar noi ne-am antrenat bine și am încredere. Sâmbătă este ziua mea, ar fi cadoul ideal rămânerea în prima ligă, a declarat Irobiso, la conferința de presă

Dusan Uhrin este sub mare presiune, înainte de returul cu „U” Cluj. „Nu mă simt bine deloc”

Antrenorul dinamovist recunoaște că a fost o săptămână dură, după înfrângerea de la Cluj. Acesta a încercat să regleze cât mai multe lucruri, până la returul de duminică.

Nu suntem deloc bine, mai ales după eșecul de la Cluj. Nu am luptat acolo, nu înțeleg de ce. Am reglat cât am putut, dar asta e principalul, trebuie să luptăm mai mult, să dăm maximum. Să realizăm toți că trebuie să dăm mai mult, dacă vrem să rămânem în Liga 1. Va trebui să jucăm cu siguranță, dar trebuie să marcăm cel puțin două goluri, a comentat Dusan Uhrin

Sunt conștient că nu este deloc o situație bună la acest club. Nici eu nu mă simt bine, nu prea am dormit cum trebuie. Trebuie să rămân concentrat, la fel și jucătorii. Dar noi suntem vinovați pentru ce ni se întâmplă, nu ne permitem să fim nervoși, altfel va fi rău de noi, a mai punctat antrenorul dinamovist.

Suporterii dinamoviști pun și ei presiune pe jucători și conducerea tehnică, înainte de meciul crucial pentru viitorul clubului.

Suporterii își doresc mult să salvăm echipa, de aceea am și vorbit cu ei, cu câțiva lideri din DDB. Știu că avem promise niște prime, dar nu cred că este cazul ca cineva să se gândească acum la bani. Chiar nu este momentul, trebuie atitudine, înainte de orice. Eu nu mă tem, am avut și alte momente foarte grele în carieră, așa că știu cum să gestionez situația. Dar nu vreau să le frâng inima fanilor, ar fi ceva foarte rău, a precizat Dusan Uhrin