Fanii lui Dinamo, mesaj dur înaintea barajului cu “U” Cluj: “Vă dezbrăcăm, sărim din peluză”

Gabriel-Alexandru Ioniță 27.05.2022, 14:15
Fanii lui Dinamo, mesaj dur înaintea barajului cu “U” Cluj: “Vă dezbrăcăm, sărim din peluză”

Fanii lui Dinamo au ales o abordare total diferită față de cea a Peluzei Cătălin Hîldan înaintea meciului retur cu Universitatea Cluj. Dacă majoritatea suporterilor au ales să apeleze la mesaje mobilizatoare pe Facebook, pentru a le ridica moralul jucătorilor lui Dusan Uhrin Jr., alții au trecut direct la amenințări.

Galeria lui Dinamo este pregătită de un nou „episod Sorescu”

Suporterii lui Dinamo au afișat pe gardul stadionului două mesaje extrem de sugestive. „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză/ 3-0 fără nicio scuză” și „B=Bătaie!”, le-au transmis ultrașii jucătorilor dinamoviști înaintea returului cu Universitatea Cluj.

Dinamo a pierdut turul de la Cluj-Napoca cu scorul de 2-0 și este cu un picior în groapă. La propriu. Jucătorii lui Dusan Uhrin au nevoie să facă un meci perfect duminică de la 20:30 pentru a rămâne în Liga 1. Iar pentru acest lucru va fi nevoie și de aportul suporterilor.

Acest aspect a fost înțeles de fanii din Peluza Cătălin Hîldan. Aceștia au transmis în întreaga săptămână premergătoare meciului mesaje de mobilizare, prin care i-au îndemnat pe „câini” să ia cu asalt biletele puse în vânzare pentru acest meci. Ceea ce s-a întâmplat. Dinamo a vândut toate biletele în doar 48 de ore, după cum a anunțat în exclusivitate PlaySport. 

Peluza Cătălin Hîldan a ales să îi încurajeze pe jucători până la final. Cu o singură excepție

De asemenea, PCH a încercat să le ridice moralul jucătorilor lui Dinamo, chiar la scurt timp după meciul tur. Atunci, ei au transmis că echipa lor a făcut un meci bun, mai ales în a doua repriză, și că ar fi o greșeală ca suporterii să îi critice agresiv pe jucători înaintea partidei retur.

DUMINICĂ ÎNCEPEM DEMOLAREA STADIONULUI DINAMO!
Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ.
Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute! La București, ACASĂ, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemeni Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre!
Nu e momentul să dăm în jucători! Au fost greșeli, dar am dominat repriza secundă, arătând că suntem echipa mai valoroasă. Am avut două bare și trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge.
PUTEM ÎNTOARCE ghinionul și putem întoarce rezultatul!
NU S-A TERMINAT! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1!
Trebuie să strângem rândurile și să fim alături de Dinamo! Toți Câinii, suporteri, foste glorii, dinamoviști al căror nume este legat de acest club, TREBUIE SĂ FIM PREZENȚI!
LUPTĂM PÂNĂ LA CAPĂT! PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE!”, au transmis suporterii din PCH după meciul de la Cluj-Napoca, prin intermediul Facebook.

Totuși, a existat și un derapaj al unei facțiuni din Peluza Cătălin Hîldan. Cea mai veche dintre ele. Grupul Nuova Guardia i-a amenințat pe jucătorii lui Dinamo, tot pe Facebook, printr-un mesaj în care s-a folosit chiar și cuvântul „moarte”.