Jucătorii lui FCSB sunt la pământ după umilința din Danemarca. ”Îmi este rușine. Nu credeam că se poate întâmpla așa ceva”

Ștefănescu Dragoș 06.10.2022, 23:15
Jucătorii lui FCSB sunt la pământ după umilința din Danemarca. ”Îmi este rușine. Nu credeam că se poate întâmpla așa ceva”

FCSB a înfruntat în deplasare Silkeborg în runda a treia din faza grupelor Conference League. Formația roș-albastră a pierdut rușinos meciul cu scorul de 0-5. La final, elevii lui Nicolae Dică și-au găsit cu greu cuvintele, fiind copleșiți de dezamăgire.

Tristețe mare în tabăra FCSB după umilința cu Silkeborg. ”Nu prea ar mai fi nimic de spus”

Joi seară, FCSB a înfruntat Silkeborg în runda a treia din faza grupelor Conference League. Nicolae Dică  a menajat mai mulți titulari pentru acest joc, însă nimic nu prevestea dezastrul ce avea să urmeze.

Partida a început cum nu se putea mai prost pentru FCSB, gazdele deschizând scorul încă din minutul 3, prin Anders Klynge. După numai 5 minute, Kasper Kusk a marcat și a majorat scorul pentru echipa sa. Sarabanda de goluri a danezilor a continuat în minutul 35. Helenius a executat perfect un penalty și l-a învins pe Târnoveanu fără emoții. Repriza a doua a avut același scenariu. Gazdele au avut marile ocazii și au mai punctat de două ori. Mai întâi Thordarson a înscris în minutul 58, iar Engel a stablit scorul final în minutul 71. Silkeborg a câștigat cu scorul de 5-0, provocând un adevărat dezastru pentru FCSB.

La finalul partidei, jucătorii de la FCSB și-au găsit cu greu cuvintele după această înfrângere drastică. Ștefan Târnovanu a fost vizibil afectat, dar a încercat totuși să explice motivele eșecului istoric.

Nu prea ar mai fi nimic de spus, îmi pare rău pentru cum s-a desfășurat meciul, mie unul îmi e rușine, nu credeam că echipa noastră poate trăi așa ceva vreodată, dar am început meciul foarte rău, am luat două în primele șapte minute. În prima repriză, din trei șuturi au avut trei goluri, așa s-a decis soarta meciului.

Când iei 5 goluri din 6-7 șuturi rămâne un moment trist, dezamăgitor, mergem înainte, sperăm ca în campionat să facem o treabă mai bună și să câștigăm. Mă motivez pentru meciul din campionat ca și până acum, fiecare meci îl tratez cu seriozitate, mă antrenez și dau tot ce am mai bun.

(n.r. ce simte un portar când ia 5 goluri?) O să vedem dacă mai pot dormi, sunt dezamăgit, frustrat, supărat. Nu mai e nimic de zis.

Trebuie să câștigăm și în campionat, să legăm mai multe victorii la rând și să ne ridicăm din acel loc.

Am ajuns pe ultimul loc, avem un singur punct, mai avem 3 meciuri, le vom juca și pe acelea cum vom putea noi mai bine, sper că nu va fi același rezultat ca în seara asta. Îmi pare rău și pentru suporteri, care au venit până aici și cei de acasă, e dezamăgitor”, a declarat Ștefan Târnovanu.

Răzvan Oaidă a pus degetul pe rană. ”O seară neagră pentru noi”

E clar, nu mai e nimic de spus. O seară neagră pentru noi, trebuie să uităm cât mai repede, să băgăm capul în pământ.

Un rezultat rușinos, nu ne așteptam, deși am lăsat acasă câțiva titulari, consider că am pregătit bine meciul. Dar, rezultatul a fost rușinos.

Sunt multe de spus, acum la cald nu are rost să vorbim. Vom face analiza și vom vorbi în vestiar. Împreună cu mister vom avea o discuție, pentru că trebuie să rezolvăm situația.

Era normal să fie supărați pe noi (n.r. suporterii), îmi cer scuze și ne pare rău pentru rezultatul ăsta. Sper că ne vom revanșa în campionat și în meciurile următoare.

Cum s-a mai discutat, e clar că ne bazăm pe campionat. Nu ne aflăm într-o poziție bună care să ne facă cinste și ne focusăm pe campionat și pe ce avem de făcut acolo.

Da, ce mai e de spus? E clar, un rezultat rușinos, o prestație foarte proastă. Cu siguranță ne vom reveni.

Vom discuta împreună cu mister și împreună cu cei din vestiar și vom vedea ce rămâne de făcut.”, a spus Răzvan Oaidă.