Jucătorii lui Inter și antrenorul Simone Inzaghi au reacționat imediat după gafa lui Ionuț Radu. Portarul român a izbucnit în plâns

Octavian Vasilescu / 28.04.2022, 00:09
Jucătorii lui Inter și antrenorul Simone Inzaghi au reacționat imediat după gafa lui Ionuț Radu. Portarul român a izbucnit în plâns

Ionuț Radu (24 de ani) a greșit decisiv în meciul BolognaInter, scor 2-1, iar echipa sa riscă acum să rateze titlul în Serie A.

Portarul român a dat pe lângă minge în minutul 81, când a încercat să-i paseze unui coleg, iar Nicola Sansone a rămas cu poarta goală și a marcat. TUTTOmercatoWEB scrie că Radu a început să plângă la finalul partidei, în drumul spre vestiare.

Conform presei din Italia, jucătorii lui Inter l-au consolat și au încercat să-i ridice moralul. Milan Skriniar, Stefan de Vrij, Federico Dimarco, Denzel Dumfries și portarul de rezervă Alex Cordaz l-au luat în brațe pe Ionuț Radu la finalul jocului.

Ce a spus antrenorul lui Inter

Inter a încasat o lovitură grea în cursa pentru titlu, dar antrenorul Simone Inzaghi i-a luat și el apărarea lui Ionuț Radu:

Acum nu mai suntem la mâna noastră în cursa pentru titlu, trebuie să recuperăm această diferență. Jucătorii trebuie să rămână cu capul sus, suntem obligați să mergem înainte.

Sunt de acord că eroarea lui Ionuț Radu ne-a costat azi, dar și la primul gol a fost o eroare de marcaj. Radu a apărat bine în Cupă și se antrenează la cel mai înalt nivel. Radu trebuie să se liniștească acum, e un portar excelent și are o carieră promițătoare în față.

Nu trebuie să lăsăm la o parte prestația echipei doar pentru acest moment. Trebuie să vorbim despre cum a jucat toată lumea”, a spus Inzaghi, la finalul partidei.

Ionuț Radu a fost titularizat în acest joc după ce Samir Handanovic s-a accidentat la spate. Inter nu a avut puterea să mai egaleze pe final, iar gafa românului a fost decisivă.

Cum arată acum clasamentul din Serie A

AC Milan rămâne lider în Serie A, cu 74 de puncte. Inter ocupă locul 2, cu 72 de puncte. În runda următoare, AC Milan va primi vizita celor de la Fiorentina. Pentru Inter urmează o altă deplasare, pe terenul lui Udinese.

Meciul din această seară a fost al 5-lea pentru Ionuț Radu în poarta lui Inter. Portarul ar urma să plece la altă echipă în perioada de mercato din vară.

VIDEO Rezumatul meciului Bologna – Inter 2-1