Jucătorii Rapidului au ajuns batjocura suporterilor: „Nu vă mai c*cați pe voi, jucați fotbal pentru noi!”

Olteanu Ștefan 18.03.2021, 16:55
Jucătorii Rapidului au ajuns batjocura suporterilor: „Nu vă mai c*cați pe voi, jucați fotbal pentru noi!”

Rapid București a pierdut din nou în ultima etapă, scor 1-2 în deplasare cu Unirea Slobozia. A fost a doua înfrângere consecutivă pentru formația alb-vișinie, iar șansele la playoff s-au diminuat considerabil. Fanii s-au răzbunat pe juctăori și i-au batjocorit pe rețelele de socializare.

Jucătorii Rapidului au ajuns batjocura suporterilor: „Nu vă mai c*cați pe voi!”

După eșecul de pe teren propriu cu Miercurea Ciuc, Rapid a fost învinsă din nou. De data aceasta Unirea Slobozia a fost echipa care i-a aplicat o corecție, scor 2-1. Fanii Rapidului nu mai suportă să vadă echipa cum face pași greșiți, cu doar câteva etape înainte de finalul sezonului regular.
Formația alb-vișinie este pe locul 11 în clasament, cu 27 de puncte, iar ultimele două etape din Liga II vor fi adevărate „războaie” pentru lupta la locurile de playoff.
Rapid întâlnește Dunărea Călărași, pe teren propriu, iar în ultima rundă din sezonul regular joacă pe terenul lui Metaloglobus București.
Atât formația din Călărași, cât și Metaloglobus sunt două pretendente serioase la un loc de playoff. Dunărea Călărași, pe care Rapid o va întâlni duminică, de la ora 19:00, este pe locul 5 în Liga II și are 31 de puncte.
În acest context, fanii echipei Rapid au tras un semnal de alarmă și i-au atacat dur pe jucători.

Să vă fie rușine, mercenarilor!
Nu meritați să purtați aceste culori, plecați cu toții!
«Nu vă mai c*cați pe voi, jucați fotbal pentru noi!»”, a fost mesajul dur postat de suporterii Rapidului, pe pagina de Facebook UnicSibiu.

Mai mult, sub acest text a fost pusă și o fotografie cu toți jucătorii Rapidului, iar dedesubtul fiecăruia se află un scutec.

Jucătorii lui Rapid, batjocoriți de fani. Sursa foto: Facebook UnicSibiu
Jucătorii lui Rapid, batjocoriți de fani. Sursa foto: Facebook UnicSibiu

Printre victimele batjocurei sunt Horațiu Moldovan, Luca Florică, Alexandru Dandea, Ivica Zunic, Ionuț Voicu, Antonio Sefer, Amir Jorza, Rareș Lazăr, Alexandru Ioniță și Adrian Bălan, toți titulari în înfrângerea cu Slobozia.

Luptă strânsă pentru un loc în playoff

Mai sunt doar două etape până la finalul sezonului regular, iar în lupta pentru un loc de playoff sunt încă angrenate 11 echipe.
ASU Poli Timișoara, Farul Constanța și U. Cluj mai au de jucat doar un meci. În schimb, FC U Craiova, Viitorul Tg. Jiu, Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Miercurea Ciuc, Metaloglobus, Mioveni și Rapid mai au de jucat câte două partide.
Clasamentul este extrem de strâns, iar „cărțile” finale se vor face după sfârșitul ulimei etape din Liga II. Între liderul Poli Timișpara și Rapid sunt doar cinci puncte distanță în acest moment.
Rapid pornește cu cele mai mici șanse la playoff înaintea ultimelor două etape. Formația alb-vișinie are 27 de puncte, la fel ca Mioveni și Metaloglobus, însă are un golaveraj mai slab (25:26).

Clasament Liga II. Luptă strânsă pentru locurile de playoff
Clasament Liga II. Luptă strânsă pentru locurile de playoff

 

Urmăriți Playsport.ro și pe