Jucătorii se tem să vină la FCSB! Un fotbalist din play-off nu are de gând să lucreze cu Gigi Becali. “Aici am toate condițiile de a face performanță”

Giosanu Catinca / 27.05.2021, 22:29
Jucătorii se tem să vină la FCSB! Un fotbalist din play-off nu are de gând să lucreze cu Gigi Becali. “Aici am toate condițiile de a face performanță”

Patronul celor de la FCSB se zbate să transfere cât mai mulţi fotbalişti din Liga 1 în această perioadă. Un fotbalist din play-off spune însă că nu are de gând să lucreze cu Gigi Becali. Dacă pe câțiva dintre jucătorii pe care i-a luat în vizor pare că i-a convins, pe el nu va reuși să îl aducă la echipa roș-albastru.

Jucătorii se tem să vină la FCSB! Un fotbalist din play-off nu are de gând să lucreze cu Gigi Becali

FCSB a ratat un nou titlu în Liga 1, iar Gigi Becali a anunţat investiţii masive. Patronul roş-albaştrilor pleacă la drum cu un nou antrenor, iar Alexandru Creţu este primul transfer pe care vicecampioana vrea să îl perfecteze în această vară. Rămas liber de contract după despărţirea de Maribor, Alexandru Creţu este dorit și de campioana CFR Cluj. Și cei de la Dinamo Zagreb şi Partizan Belgrad s-au arătat interesate de serviciile românului, susține presa din Croaţia.

Printre cei vizați de finanțatorul formației bucureștene se numără şi atacantul celor de la Sepsi, Ioan Dumiter. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a dat de înţeles că e mulţumit la echipa din Sfântu Gheorghe şi că ar putea face pasul la un nivel superior.

Ioan Dumiter, atacantul celor de la Sepsi
Ioan Dumiter, atacantul celor de la Sepsi

“Aici am toate condițiile de a face performanță”

Ioan Dumiter nu are de gândă să deceze în fața celor de la FCSB, după ce a văzut exemplele din trecut.

Sincer, nu mă ia valul, pentru că este cu dus şi întors o mutare acolo. Aici, la Sepsi, avem toate condiţiile ca să facem performanţă. Şi oricum o să stau să mă gândesc foarte bine ce voi face în continuare, pentru că este în joc cariera mea.”, a declarat tânărul atacant, potrivit celor de la Telekom Sport.

În momentul în care a fost întrebată dacă nu cumva vede trecerea la FCSB ca pe un pas înainte, jucătorul legitimat la Sepsi a făcut următoarele afirmații:

Sincer, nu ştiu ce să zic. Am văzut mulţi jucători care au mers acolo şi n-au reuşit. Nu că mi-este teamă, dar aici am toate condiţiile ca să fac pasul unde vreau eu. Adică la o echipă mult mai bună, într-un campionat superior. Eu acum, la 22 de ani, nu mă gândesc la bani neapărat. Vreau să-mi contruiesc o carieră, o iau pas cu pas. Am revenit după această accidentare care m-a chinuit. Vedeţi, şi astăzi poate şi din această cauză nu am reuşit să mă ridic la un nivel bun.”, a mai spus fotbalistul.