Alexandru Crețu, interzis la FCSB! Verdict crunt pentru roș-albaștri: „Nu vor câștiga campionatul nici în următorii 5 ani!”

Marian Cărăvan / 26.05.2021, 16:13
Alexandru Crețu, interzis la FCSB! Verdict crunt pentru roș-albaștri: „Nu vor câștiga campionatul nici în următorii 5 ani!”

Gigi Becali îl vrea cu insistență pe Alexandru Crețu, pe post de „închizător” la echipa ce va fi antrenată de Dinu Todoran. În lipsa unui răspuns din partea jucătorului, care a mai cerut timp de gândire, pe fir a intrat impresarul acestuia. Jucătorul e sfătuit să nu semneze, oferta făcută de patronul FCSB fiind considerată o bătaie de joc. Mai mult, impresarul le prevede roș-albaștrilor un viitor sumbru.

Alexandru Crețu, interzis la FCSB!

După ce a refuzat prelungirea înțelegerii cu NK Maribor, Alexandru Crețu poate veni la FCSB din postura de jucător liber de contract. Doar că impresarul său, sârbul Zvonko Milojkovic îi interzice fotbalistului să semneze cu echipa patronată de Gigi Becali. Mai mult decât atât, îl desființează pe patronul roș-albaștrilor, după oferta făcută jucătorului originar din Pașcani. Alexandru Crețu e de ceva vreme pe „lista de cumpărături” a lui Becali, dar s-ar putea ca acest transfer să nu se concretizeze. Se opune vehement impresarul jucătorului. Alexandru Crețu, interzis la FCSB!

Sunt împotriva transferului lui Crețu la Steaua. E sinucidere sportivă. Băiatul, dacă vrea să meargă la Steaua, nu am nimic împotrivă, dar fără mine. Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă și financiară.

100.000 de euro la semnătură și 15.000 de euro pe lună, timp de trei ani. Sărăcie de ofertă. Sunt în discuții cu echipe din Golf, dar dacă el vrea să fie sclavul lui Gigi, eu nu am nimic împotrivă”, a spus impresarul lui Crețu.

Verdict crunt pentru roș-albaștri: „Nu vor câștiga campionatul nici în următorii 5 ani!”

Zvonko Milojkovic merge mai departe cu tirada împotriva lui Gigi Becali și nu le prevede roș-albaștrilor un viitor sumbru.

Nu poți să te compari niciodată cu Dinamo Zagreb sau Steaua Roșie Belgrad. Ca dovadă, în ultimii ani nu prea ai mai scos capul prin Europa.

Să nu mai vrobim de campionat, pe care nu l-ai mai luat de șase ani. După părerea mea, dacă va continua așa, nu va mai câștiga nici în următorii cinci ani. Am avut cinci oferte mai mari. E sărăcie de ofertă pentru un jucător de națională”, a declarat Zvonko Milojkovic pentru AS.ro.

Născut la Pașcani, la data de 24 aprilie 1992, Alexandru Crețu este liber de contract, după ce a refuzat prelungirea înțelegerii cu NK Maribor. Cotat de transfermarkt.com la 400.000 de euro, Crețu este pe lista lui Gigi Becali. De altfel, patronul FCSB a anunțat săptămâna trecută primele transferuri la FCSB, printre jucătorii nominalizați fiind și Alexandru Crețu.

Fotbalistul a debutat la națională la vârsta de 28 de ani.  După 9 apariții în naționala U21, în perioada 2012-2014,a debutat la prima reprezentativă în mandatul lui Mirel Rădoi. La 28 de ani, Alexandru Crețu a disputat primul meci sub tricolor, pe 4 septembrie 2020, contra Irlandei de Nord, în Liga Națiunilor.