Jurgen Klopp, umilit! A reacționat în cel mai dur mod la meciul amical cu rivala Manchester United. VIDEO

Robert Zanfir 13.07.2022, 00:12
Jurgen Klopp, umilit! A reacționat în cel mai dur mod la meciul amical cu rivala Manchester United. VIDEO

Jurgen Klopp a schimbat toată echipa în prima repriză a amicalului jucat de Liverpool cu Manchester United în Bangkok, Thailanda. A fost meciul de debut al lui Erik ten Hag pe banca „diavolilor roșii”, care au câștigat cu 4-0, fără starul Ronaldo.

Un amical inedit pus la cale de Liverpool și Manchester United s-a transformat într-o adevărată umilință pentru vicecampioana Angliei. „Cormoranii”, care tocmai și-au prezentat noul echipament „hipnotizant”, au fost surclasați de rivala de la United. Sancho (Min. 12), Fred (Min. 30), Martial (Min. 33) și Pellistri (Min. 76) au marcat la primul meci al lui Erik ten Hag pe banca englezilor.

Cum a reacționat Jurgen Klopp după ce a fost umilit de Manchester United

Cu ocazia meciului de pe arena Rajamangala din Bangkok, Liverpool și-a prezentat noul echipament revoluționar. „Cormoranii” sunt convinși că liniile kit-ului sunt hipnotice pentru adversari. Nu a fost să fie de data aceasta. Dimpotrivă, United s-a distrat cu marea rivală, după un joc în care Jurgen Klopp și-a ieșit din minți în prima repriză.

Neamțul a decis schimbarea întregii echipe după al doilea gol al lui United. Mutarea nu a adus schimbarea așteptată, iar Liverpool s-a recunoscut învinsă la final

„Golurile pe care le-am primit de la United, aproape că am pasat decisiv, ca să fiu sincer. Dar și-au folosit șansele și asta este… Dar am văzut multe lucruri foarte bune și de la echipa mea.

Cred că United s-a antrenat o săptămâna mai mult cu grupul de bază, dar nu vreau să le iau nimic din merite. S-au descurcat foarte bine”, a reacționat Jurgen Klopp la finalul partidei. Managerul nu a uitat să precizeze că nu suportă eșecurile.

Urăsc să pierd, dar vom vedea în viitor beneficiile acestui amical,
Jurgen Klopp.

Pentru „cormorani” urmează amicalele cu Crystal Palace, Leipzig și Salzburg, în timp ce United se pregătește pentru partidele de pregătire cu Melbourne Victory, Crystal Palace, Aston Villa, Atletico Madrid și Vallecano.

Liverpool, ECHIPA DE START: Alisson – Mabaya, Phillips, Gomez, Chambers – Morton, Henderson, Carvalho – Elliott, Firmino, Diaz

Jucătorii introduși de Klopp în minutul 32: Matip, Tsimikas, Jones, Williams, Frauendorf, Oxlade-Chamberlain, Milner, Clarkson, Clark, Bajcetic

Au mai rămas pe bancă: Mrozek, Adrian, Davies – Alexander-Arnold, Fabinho, Keita, Hill, Konate, Norris, Nunez, Robertson, Salah, Thiago, Van Den Berg, Van Dijk