Juventus Torino, gata să cumpere un tânăr talent de la Viitorul lui Hagi! Gică Popescu, dezvăluiri de ultimă oră

Giosanu Catinca / 24.02.2021, 21:12
Juventus Torino, gata să cumpere un tânăr talent de la Viitorul lui Hagi! Gică Popescu, dezvăluiri de ultimă oră

Juventus Torino a pus ochii pe un tânăr talent de la Gică Hagi. Ce părere are Gică Popescu despre un eventual transfer al sportivului la campioana Italiei?

Juventus Torino, gata să cumpere un tânăr talent de la Viitorul lui Hagi!

Fotbalistul dorit de Juventus Torino de la Gică Hagi evoluează pe post de portar. Totodată, tânărul care a stârnit interesul italienilor este și component al naționalei U16 a României.

Gică Popescu a dezvăluit, recent, că negocierile între părți nu s-au concretizat încă. De asemenea, președintele Viitorului a spus că interesul unei echipe de top ca Juventus este măgulitor.

Radu Drăgușin a ajuns la Juventus Torino, după ce a impresionat cu prestațiile sale. Acum, campioana Italiei a pus ochii pe un alt român.

Din ce informații am, următorul român la Juventus Torino va fi un portar. Este născut în anul 2005 și este al lui Hagi, de la Viitorul. E portar la naționala de juniori. M-au intrebat cei de la Juventus, dar nu-l cunosc. Mi-a confirmat și Zoli Iașko faptul că sunt în contact și transferul este gata să fie perfectat.”, a afirmat Florin Manea, într-o intervenție la RadioSport1.

Vlad Răfăilă este fotbalistul pe care Juventus Torino îl vrea de la Gică Hagi!
Vlad Răfăilă este fotbalistul pe care Juventus Torino îl vrea de la Gică Hagi / Sursa Foto: Sfinx Football

Gică Popescu, dezvăluiri de ultimă oră

Președintele celor de la Viitorul, Gică Popescu, a recunoscut că oficialii de la clubul italian sunt interesați de portarul echipei sale. Mai exact, este vorba despre Vlad Răfăilă.

„Răfăilă este un copil foarte bun. Am fi foarte bucuroși ca el să ajungă la o echipă mare ca Juventus Torino. Vă pot spune că noi nu am primit încă nimic concret, nicio ofertă nu a ajuns în mod oficial. Faptul că există anumite tatonări, genul acesta de mișcări sunt numeroase. Noi nu ne opunem niciunui transfer și am fi încântați ca o astfel de afacere să se perfecteze, dar mai este foarte mult până acolo.”, a declarat Gică Popescu, conform Pro Sport.

Vlad Răfăilă s-a născut pe data de 17 februarie 2005. În vârstă de 16 ani, sportivul evoluează pe post de portar la Academia Hagi.