Karim Benzema, unul din cei mai buni jucători din lume în acest moment. Cifrele incredibile ale francezului

Bordei Radu / 23.12.2021, 09:47
Karim Benzema, unul din cei mai buni jucători din lume în acest moment. Cifrele incredibile ale francezului

Atacantul francez a demonstrat că este unul din cei mai buni jucători din lume. Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid l-a descătușat pe starul francez. Din jucător care se subordona lui CR7, Benzema a devenit principalul pericol al galacticilor. Dacă portughezul marca la foc automat, dar nu contribuia foarte mult la restul jocului, în schimb francezul este un jucător complet. Benzema nu doar marchează, dar este și un creator, fără el atacul Realului nu merge.

S-a demonstrat și la ultima partidă, când fostul star al Lyon-ului a decis meciul cu Bilbao, în doar 6 minute. Dubla sa a adus o victorie mare pentru echipa lui Ancelotti.

Karim Benzema, considerat unul din cei mai buni jucători din lume. Atacantul de 34 de ani este în cea mai bună formă a carierei

Atacantul francez este omul care ține în picioare atacul madrilenilor și arată o formă deosebită. Deși a ajuns la 34 de ani, Benzema rămâne un jucător determinant. Este omul în jurul căruia se construiește jocul ofensiv al galacticilor. Francezul nu este repsonsabil doar cu golurile, dar și ajută colegii să ajute în poziții bune de a marca. Dar atunci când este nevoie, inventează ceva și aduce victoria.

La Bilbao, Benzema a decis meciul în primele 6 minute. A marcat două goluri, care au fost suficiente pentru cele 3 puncte. Benzema a mai scris o pagină de istorie, la Madrid. Atacantul din Hexagon a ajuns la un total de 299 de goluri marcate pentru Real Madrid, ocupând locul al patrulea în clasamentul all-time al golgheterilor clubului din capitala Spaniei. Doar trei nume de legendă îl depășesc, Cristiano Ronaldo, cu 451 de goluri, Raul, 323 reușite și Alfredo di Stefano, 308 goluri.

Benzema, depășit doar de Henry în Franța. Performanță uluitoare a atacantului

De la debutul acestui sezon, Benzema a înscris 20 de goluri în 23 de partide disputate în toate competiţiile, 15 dintre ele în La Liga. Cu aceste reușite, a ajuns la 401 de goluri, în toată cariera sa. Astfel devine al doilea cel mai bun marcator din istoria fotbalului francez. Și are mari șanse să devină recordmenul absolut, pentru că cel care îl depășește, Thierry Henry, are 411 reușite.

Din vară, Benzema ar putea avea coleg la Real Madrid pe noul star al fotbalului francez. Colegul său de la națională, Kylian Mbappe, va putea semna cu oricine de la 1 ianuarie. Și toate semnele indică pe Real Madrid drept cea mai plauzibilă destinație pentru actualul jucător al celor de la PSG. Iar madrilenii nu ar plăti nimic pentru unul din cei mai buni fotbaliști din lume.