Keșeru a semnat cu FCSB! Mutarea momentului în Liga 1

Sorin Chiriac 27.08.2021, 13:16
Keșeru a semnat cu FCSB! Mutarea momentului în Liga 1

După ce l-a adus pe banca tehnică a FCSB-ului pe Edi Iordănescu, Gigi Becali a promis câteva transferuri importante. La câteva zile distanță, patronul FCSB-ului a reușit mutarea momentului în Liga 1.

Mutarea momentului în Liga 1

După instalarea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a FCSB-ului, Gigi Becali a promis că va face câteva transfruri importante.

Am spus că aduc cel puțin trei jucători, așa va fi! Dar nu mă mai ocup eu. Eu plătesc! Ei să ia pe cine vor. Nu mă mai bag decât la ăștia tineri. Au mână liberă din partea mea. Să aducă pe cine vor ei”, spunea Gigi Becali zilele trecute.

Pentru a da un plus de forță echipei, Edi Iordănescu a vrut să aibă la dispoziție un atacant de mare valoare. Latifundiarul din Pipera s-a mișcat rapid și l-a adus pe Claudiu Keșeru. Contactat de cei de la Gsp.ro, Gigi Becali a confirmat transferul lui Keșeru fără a da mai multe detalii. ”L-am transfer, da, așa este” a spus patronul FCSB-ului.

Claudiu Keșeru, un ”golgheter pur-sânge”

Aducerea lui Claudiu Keșeru (34 de ani) este prima mare mutare făcută de FCSB în plan ofensiv. Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, este de părere că o echipă care are ca obiectiv titlul trebuie să aibă în lot atacanți cu cifre. Claudiu Keșeru a demonstart și în ultimii ani că este un marcator innăscut. În cei cinci ani în care a jucat pentru exclusiv pentru Ludogoreț, atacantul a marcat în 141 de meciuri nu mai puțin de 98 de goluri. Frecvența golurilor lui Keșeru este excepțională, un gol la mai puțin de un meci și jumătate.

Claudiu Keșeru a evoluat în sezonul 2014/2015 pentru FCSB, având o eficiență extraordinară. Atacantul a marcat 26 de goluri în cele 47 de meciuri disputate în toate competițiile pentru FCSB. Keșeru a reușit să marcheze de 6 ori într-un meci singur meci. În august 2015 Keșeru a înscris de 6 ori în partida FCSB – Pandurii (6-0). Atacantul a cucerit titlul de campion cu FCSB, în 2014.

După anul fabulos reușit la FCSB, Keșeru a fost vândut în Qatar la formația Al-Gharafa, pentru 2,5 milioane de euro.

Keșeru, căzut în dizgrație la Ludogoreț

Claudiu Keșeru se află de ceva timp în conflict cu conducerea tehnică a celor de la Ludogoreț. Atacantul a fost trimis la echipa a doua a bulgarilor fără a mai avea șansa unei reveniri la prima echipă.

Cosmin Moți, director tehnic la Ludogoreţ, a încercat să clarifice situația lui Keșeru la formația bulgară. Moți a declarat că decizia este a antrenorului şi nu mai este nimic de făcut în cazul atacantului român.

Nimănui nu îi convine situația. E normal să fie afectat, dar a fost decizia strict a antrenorului și nu are nimeni ce să facă. Nu știu ce putea fi făcut. Nimeni nu poate interveni peste antrenor. Aici nu e ca în România. Nu ține de mine sau de conducerea clubului”, a spus Moţi

Urmăriți Playsport.ro și pe