Gigi Becali a oferit replica zilei. Ce i-a transmis lui Șumudică după ce a fost ținut pe la porți

Sorin Chiriac 27.08.2021, 12:47
Gigi Becali a oferit replica zilei. Ce i-a transmis lui Șumudică după ce a fost ținut pe la porți

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, vrea să îl dea afară pe Marius Șumudică. Oficialul campioanei României l-a ținut pe la porți pe Șumi. Antrenorul campioanei României nu a fost lăsat să intre în baza de antrenament a echipei, iar la intrare s-a iscat o adevărată dispută între tehnician și oamenii de la pază. Gigi Becali a aflat despre acest incident și a reacționat în stilul caracteristic. Ce i-a transmis lui Șumudică după ce a fost ținut pe la porți

 Șumudică, disperat după ce nu a fost lăsat de patron să intre la antrenamente

După meciul retur cu Steaua Roșie Belgrad, 1-2, patronul celor de la CFR Cluj a anunțat că îl va demite pe Marius Șumudică, duăă cum va face și cu întregul staff al campioanei României.

La conferința de presă care a avut loc după partidă, Marius Șumudică a declarat că nu își va da demisia. Din contră! El a spus că se pregătește pentru partida din campionat, cu FCSB. În ciuda declarațiilor făcute, lui Șumudică i s-a interzis în această dimineață să intre la antrenamente! Antrenorul echipei și jucătorii au venit dis-de-dimineață la baza de antrenament, dar nu au fost lăsați să intre de bodyguarzii trimiși de Neluțu Varga.

Eu sunt antrenorul echipei, am antrenament, la ora 10.00 trebuia să fiu în bază. Vă rog să-mi permiteți să intru, oficial sunt antrenorul echipei. Dacă vreți să-mi dați drumul, dar dacă aveți vreun ordin să nu-mi dați drumul eu mă conformez, filmez că nu-mi dați voie să intru în bază și asta este.

N-am pățit așa ceva în viața mea, să venim să ne facem programul și să nu mi se permită să intru în bază… N-am pomenit de când mama m-a făcut.”, a fost strigătul de disperare al lui Sumudică.”, conform sport.ro.

Reacția lui Becali, după ce Șumudică a fost dat afară

Gigi Becali a comentat decizia demiterii lui Marius Șumudică de la CFR Cluj. Printre altele, el a spus că nu îi pare deloc rău de Marius Șumudică.

E de râsul plânsul ceea ce i s-a întâmplat marelului sultan. Cum, mă, tu marele sultan al Turciei nu poți să mai intri la antrenament? Chiar îmi vine să râd și vă asigur încă o dată că nu îmi pare rău deloc de el.

Pă de ce să îmi pară rău? A, dacă erai om și nu te apucai să ironizezi și să începi să te cerți cu toată lumea, că tu ești mare sultan, atunci poate că vă spuneam că îmi pare rău. Dar, așa nu îmi pare tată rău de el.”, a menționat Gigi Becali, pentru ProSport.

Afaceristul din Pipera speră că fostul antrenor al ardelenilor își va învăța, de data aceasta, cu adevărat lecția.

Nu e frumos să dai într-un om căzut, dar acum cu Marius Șumudică chiar că nu pot să tac. Eu sper că și-a învățat lecția și de acum îi va aprecia pe prietenii lui adevărați, deoarece bunul Dumnezeu le așează pe toate.

Ce înseamnă să te tot apuci tu să te dai mare și tare și să te ei de unul și de altul prin presă și pe la conferințe? Nu știai ce ai pățit și prin Turcia, după ce te-a luat gura pe dinainte? Acum taci și trage ponoasele. Bine că nu ai pățit mai rău pe la porți. Noi trebuie să ne vedem de echipa noastră, dar imi vine să râd de ceea ce i s-a întâmplat lui Șumudică la CFR.”, a adăugat latifundiarul din Pipera.

Urmăriți Playsport.ro și pe